Asi juhus in the middle of nowhere
 kui laur84 järel Helena autole paari vidinat sõitsime soetama. Järsku tohutu sähvimine ja terve bande miilitsaid lendas meie autosid ja veel kahte meie järel sõitnut nagu viimaseid bandiite maha võtma. Puhumine ja täis mäng. Kusagil täis metsas. Minu jaoks vähemalt. Polnd elus enne sattunud.
 kui laur84 järel Helena autole paari vidinat sõitsime soetama. Järsku tohutu sähvimine ja terve bande miilitsaid lendas meie autosid ja veel kahte meie järel sõitnut nagu viimaseid bandiite maha võtma. Puhumine ja täis mäng. Kusagil täis metsas. Minu jaoks vähemalt. Polnd elus enne sattunud.Ühesõnaga kuivõrd muud ilmselt polnud teha siis oli tarvis kottida selle eest et aknad tumedad. Mõistagi ma kohapeal küüsi taha ei hakanud ajama ja lasin kirjutada erakorralisele ülevaatusele.
Tõttöelda närvi ajas see küll. Tohhutu kurjategija said kätte
 Kuuekesi olid kallal. Mingu püüdku neid kes kollase fooriga ristmikke kinni pargivad parem.
 Kuuekesi olid kallal. Mingu püüdku neid kes kollase fooriga ristmikke kinni pargivad parem.EDIT: Laurile tänud kannatlikkuse ja vidinate eest