E39 aut. kasti mure

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
uunp
Huviline

E39 aut. kasti mure

Postitus Postitas uunp »

lõi siis ette eile lõunapaiku "trans. failsafe prog." ma tean, et see on käigukasti avariireziim ja selle reziimi ajal saab kasutada tagurpidi käiku ja 3-ndat edaspidi sõitmiseks.
ainult et tekkis küsimus, miks vahepeal käivitades seda avariiteadet ette ei löö?
alt vist jookseb õli, kuid pole veel täiesti kindel.
kas aut. kasti keegi parandab ka tallinnas või on ainult uue ostmise võimalus?
Kasutaja avatar
Rando535
Huviline

Postitus Postitas Rando535 »

mul suri kast ära peale äkkpidurdamist.
D pannes hakkas liikuma, gaasi vajutades edasi ei läinud vaid lõi tuurid üles ja siis kõva raksuga avarii reziimi. vaikselt laagrist sakku sõites lõi avariisse alles veidi enne sakut. korra enne talvel jäärajal lõi ka avarii reziimile aga peale auto väljasuretamist ja 15 min oodates oli korras kuni kevadeni :) remontija näitas pärast mis viga oli. suurel kettal oli 25% hammastest puudu.
minu auto remonditi sakus samatis. minu kogemused samatiga - töö tundub senini väga korralik olema aga suhtumine mulle ei meeldinud. öeldi tähtaeg, tähtajast sai nädala kaugune uus tähaeg, siis paar päeva hiljem helistasin-ootasin veel nädala. kui auto kätte anti siis summuti käis peaaegu mööda maad ja küsis kas siis ei enne ei olnud nii. auto võiks ikka enne üle ka kontrollida kui kliendile kätte anda.
odav lõbu just ei ole see remont aga kasulikum kui suvaline kasutatud kast osta.
uunp
Huviline

Postitus Postitas uunp »

noh kasutatud kast on ka selline kahe otsaga asi, võid saada väga normaalse, samas ka väga jubeda olukorraga kasti.
palju sul remont läks? mul arvatavasti jookseb lihtsalt õli välja mingil põhjusel :?
uunp
Huviline

Postitus Postitas uunp »

nii eile natuke uurisin asja ja selgus, et arvatavasti on mingisugune kasti juhe oksüdeerunud vms, kuna kui kast ennast avariireziimile lööb(pardakompuuter näitab), siis tegelikult kui sõitsin, siis töötasid kõik käigud ja töötas ka tiptronic. mina ise kaldun arvama, et autol on mingi elektrooniline viga.
Vahepeal näiteks seda avariireziimi üldse ette ei löö. st. et eile proovisin ühe ringi sõita ning pärast seda pole ette löönud mitte mingit avarireziimi :? :)
uunp
Huviline

Postitus Postitas uunp »

viga korras!pistik oli must... :)
Vasta