Siis selline loll küsimus veel,et kas on võimalik ajutiselt vahekast ära võtta ning ainult tagaveolisena ringi liikuda ?

Loodame vähemalt.Samas neid nahkkäigukanginupumehi ja mistratihedusmõõtjaid lisavarustusse kirjutavaid seltsimehi seal küllaga.Saan aru,kui linnukese teed sinna kohta,mis masinal peal.Kuid palju selliseid rupskeid,kes lisasse panevad a la kapoti avamiskang..Salongis!Kindalaeka valgustus ja tagavararatas.No **** võtaks..muljet eriti küll ei avalda 2 A4 täis jutulaulu.Oleks siis midagi asjalikku.Aga ei...nii et raske see eesti mehe elu
  Loodame vähemalt.Samas neid nahkkäigukanginupumehi ja mistratihedusmõõtjaid lisavarustusse kirjutavaid seltsimehi seal küllaga.Saan aru,kui linnukese teed sinna kohta,mis masinal peal.Kuid palju selliseid rupskeid,kes lisasse panevad a la kapoti avamiskang..Salongis!Kindalaeka valgustus ja tagavararatas.No **** võtaks..muljet eriti küll ei avalda 2 A4 täis jutulaulu.Oleks siis midagi asjalikku.Aga ei...nii et raske see eesti mehe elu  
Kui mina enda oma müüma hakkan, panen kindlalt lisana juurde tagavararatas, tung ja veljevõtirenxxx kirjutas:Parseldamiseks veel ei lähe vastLoodame vähemalt.Samas neid nahkkäigukanginupumehi ja mistratihedusmõõtjaid lisavarustusse kirjutavaid seltsimehi seal küllaga.Saan aru,kui linnukese teed sinna kohta,mis masinal peal.Kuid palju selliseid rupskeid,kes lisasse panevad a la kapoti avamiskang..Salongis!Kindalaeka valgustus ja tagavararatas.No **** võtaks..muljet eriti küll ei avalda 2 A4 täis jutulaulu.Oleks siis midagi asjalikku.Aga ei...nii et raske see eesti mehe elu
 , kuna minu autol need ONGI lisad ja need ma Saksast ka juurde tellisin.
 , kuna minu autol need ONGI lisad ja need ma Saksast ka juurde tellisin.