Üritus meeldis ja kõik oli bingo-bongo, eks proovin varsti pildid ka üles tõmmata.

ma luban
 ma luban  

(suured tänud metsavahile)
  (suured tänud metsavahile)

BBS, need punase all olid 18 tolli, minu musta all samasugused 17 tolli.AlariK kirjutas:Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
 !
 !
Arniel on õigus nii BBS suhtes kui ka manuaali suhtesarnie kirjutas:BBS, need punase all olid 18 tolli, minu musta all samasugused 17 tolli.AlariK kirjutas:Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
Ja muideks, see punane oli minu mäletamist mööda 740 MANUAAL!

Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .Provokaator kirjutas:Varem arvasin, et blues muusikat ja õlut harrastav kaader on sõbralik ja meeldiv, nüüd selgus, et E32 kaader pole ka normaalne
Igatahes tänud meeldiva koha ja veel meeldivamatele kohal viibinutele.

loodan,et järgmine üritus ennem augusti ei tule
 loodan,et järgmine üritus ennem augusti ei tule 

[/quote]
[/quote] ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele
  ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele  
Ergo730 kirjutas:arnie kirjutas:Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .
Ega normaalne inimene ei ostagi ju endale ebapraktilist autot.
Hea meel on teada, et ma ei ole ainuke
 ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele
  ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele   [/quote]
[/quote] ka minul on see hirmkuigi jäin esimesena magama
 ka minul on see hirmkuigi jäin esimesena magama 
Sina ei läinud magama, sa läksin ainult korraks äratoivoku kirjutas:
rahamaitse suus kindlastika minul on see hirmkuigi jäin esimesena magama

grill särgid värgid, mina kahekäega pooltErgo730 kirjutas:Milles küsimus....kutsu meid külla ja vaatame koosparbmw- kirjutas:Ehk keegi saab sind aidata, kuna jubedalt tahaks neid videosid ka nähaAimo kirjutas:Mul pole veel programmi, millega videosid arvutisse tõmmata(pole ka DVD lugejat)
Paar õllet ligi jne.