Firma MOOG sillaosad
Firma MOOG sillaosad
On kellelgi head ja halba kosta selle firma toodete kohta, kogemused? Huvitun just igasugu kummividinate osas.
?? mix 2 ringi. Vot pole uut võlaõigusseadust sellekohapealt uurinud aga kui asjale on 2 a garantii ja sa 1,5 a pärast asjad välja vahetad algab uutele asjadele jätkuvalt uus 2a.-ne garantii.
Reegel oli ennemuiste selline , et kui asja remonditaxe siis täielik garantiii ei jätku tootele otsast peale vaid remonditud detailile. Kui vahetatakse terve kogu detail siis saab uue garantii.
Loomulikult pole garantiiandjad asjast huvitatud ,aga õigus nõuda peaks jääma.
Reegel oli ennemuiste selline , et kui asja remonditaxe siis täielik garantiii ei jätku tootele otsast peale vaid remonditud detailile. Kui vahetatakse terve kogu detail siis saab uue garantii.
Loomulikult pole garantiiandjad asjast huvitatud ,aga õigus nõuda peaks jääma.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
UM eraldi sarniire minu mudelile ei müü (teistest ma ei tea), vaid kogu õõtsaga hindeks siis 1660.-
Ei tea kas siis õõts on sisse pühitsetud või muid nõiasõnu lausutud ja valgetes kitlites mehed steriilses toas op. lambi all sarniirid peale pannud, et need kauem tervetena püsivad. (Eks ma teinekord põletan ka siis viirukit kui sarniiri vahetatakse.) Aga niipalju mul rohelist mõtlemist on, et mitte 2 sarniiri pärast kilodes rauda kaasa ei saaks.
Ei tea kas siis õõts on sisse pühitsetud või muid nõiasõnu lausutud ja valgetes kitlites mehed steriilses toas op. lambi all sarniirid peale pannud, et need kauem tervetena püsivad. (Eks ma teinekord põletan ka siis viirukit kui sarniiri vahetatakse.) Aga niipalju mul rohelist mõtlemist on, et mitte 2 sarniiri pärast kilodes rauda kaasa ei saaks.
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Omal plaanis kõik esisillapulgad uueks laduda (õõtsad, rooliosad, kondid), kah mõtlesin, et MOOG äkki oleks hea, aga ma ei leidnud õõtsasid nende kataloogist jne.
Et kelle toodangut nüüd teadmamehed pidades silmad head hinna-kvaliteedi suhet soovitavad? Võib-olla on vahepeal tekkinud kellelgi uusi kogemusi jagada.
Et kelle toodangut nüüd teadmamehed pidades silmad head hinna-kvaliteedi suhet soovitavad? Võib-olla on vahepeal tekkinud kellelgi uusi kogemusi jagada.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Rooliotstest vähemalt julgen soovitada Sidem'it. Kõik krimpsutavad nina selle peale (päh, odav belgia b-saast) - aga panin endale E28-le neljast kolm just selle firma omad ning sõitnud on nad praeguseks umbes 105 000 km Tallinna auke ning ei mingit loksu. Tõsi, aasta oli siis 1998, kui nad ostsin. Peale seda pole ma rooliotsi puutunud. Muideks üks ots siiani tehase originaal. Loksu ei ole kuskil.
Samamoodi pidasid mul 60 000 vastu (peavad siiani) Monroe amorid (garantiikorras vahetati 1), mille kohta koledaid linnalegende räägitakse. Niiet kõik on suhteline ja käiguosa juppide püsimine sõltub sellest, kui korras on käiguosa tervikuna - p...ses sarniiridega ei maksa oodata näiteks muude juppide igavest elu ja haliseda halvast kvaliteedist.
Samamoodi pidasid mul 60 000 vastu (peavad siiani) Monroe amorid (garantiikorras vahetati 1), mille kohta koledaid linnalegende räägitakse. Niiet kõik on suhteline ja käiguosa juppide püsimine sõltub sellest, kui korras on käiguosa tervikuna - p...ses sarniiridega ei maksa oodata näiteks muude juppide igavest elu ja haliseda halvast kvaliteedist.
BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
- eero
- Huviline
- Kontakt:
Monroe kohta rääkisid mulle sõbrad ühest Tartu autopoest, et probleemid nendega on siis kui verdud on vanad ja amort töötab vale koha peal. Võib-olla küll.Aare kirjutas:Samamoodi pidasid mul 60 000 vastu (peavad siiani) Monroe amorid (garantiikorras vahetati 1), mille kohta koledaid linnalegende räägitakse.
Aga Febi? liigendid ja puksid ma mõtlen. Pidi olema MB originaalosatootja. Jah OK, mesale tulevad need osad ilmselt siiski mujalt tehasest kuigi sama nime all... Tagagamordipadjad panin Febilt vähemalt.
Esisillas ülemisele õõtsale panin korra Ruville puksi ja vahetasin ta nädala pärast Boge vastu välja. Ruville oli s..em kui vana oligi. Ratas töllerdas all

E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Heh, mulle räägiti ka Aaves, kui ma Lemförderid ostsin, et jah meil on korralikud Itaalia sarniirid ka, maksavad poole vähem, aga kestavad ka poole vähem.Muhv kirjutas:E36e all pidasid Sidemi šarniirid vastu 5000 km. Originaali 40000km vastu.Aare kirjutas:Rooliotstest vähemalt julgen soovitada Sidem'it.
Siit ka küsimus, et kas on mõttekas siis oma aega ja raha kulutada sellele, et osta odavamad ning neid siis palju tihedamini vahetada.
Ning Monroe kohta, mu autol olid nad juba ostes all ning tänaseks olen umbes 35tkm sõitnud ja ei ole veel märkigi nende väsimisest. Ei tea kust see Monroe vastane jutt tulnud on...
GS
BMW on kasutanud originaalis nii TRW kui ka Lemförder`it (aga eks ole sinna ka muud eksinud). Amortidest pannakse viimasel ajal alla Sachi õlid.
B juppidest soovitaks FEB-it (Kuigi teatus silla asje tehakse nurga taga). MOOG on siiani mulle mõistatus. Räägitakse, et lisaks kvaliteettehaste äraostmisele ostis teine ka midagi nurgatagust. Igaljuhul tasub karbi sisu kontrollida.
B juppidest soovitaks FEB-it (Kuigi teatus silla asje tehakse nurga taga). MOOG on siiani mulle mõistatus. Räägitakse, et lisaks kvaliteettehaste äraostmisele ostis teine ka midagi nurgatagust. Igaljuhul tasub karbi sisu kontrollida.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
- eero
- Huviline
- Kontakt: