taguotsa viskamine

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
wilks
Huviline

taguotsa viskamine

Postitus Postitas wilks »

autox e36 coupe. all koni sport amordisaatorid- "päevi näinud". probleem selles, et just keeramise pealt kui sõidan tagumiste ratastega/rattaga löökaugust läbi, siis viskub auto tagumik väliskurvi poole.... suht selline ebameeldiv värk, eriti kui juhtub vähe suurema kiiruse pealt.
kas see võib olla sellest et amordisaatorid otsakorral vüi peidub viga milleski muus... amordid suht jäigad ning löökaukudes kohe peksavad läbi, arvatavasti läbilöögipadjad ka läbi- arvan, et kogu see kooslus põhjustab seda.

kui keegi teab täpsemalt, siis võiks mu juttu toetada või siis ümber lükata koos põhjusega.

ette tänades.
Kasutaja avatar
elm
Huviline

Postitus Postitas elm »

Loogiliselt võttes, kui auto hüppab, siis amorte netu. Vahet pole, sport või mitte.
Kasutaja avatar
Silwer
Huviline

Postitus Postitas Silwer »

Tagasilla pukse võiksid ka lasta kontrollida...
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Kasutaja avatar
Enrico_P
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Enrico_P »

Silwer kirjutas:Tagasilla pukse võiksid ka lasta kontrollida...
Silweri jutt jummala õige!
Sai nedalgi nädal tagasi seda tehtud ja nüüd auto kindlalt teel kuid ka väsinud amordid võivad seda teha sest olen seda ka kogenud! :roll:
Asu asja kallale ;)
truumu

Postitus Postitas truumu »

Mul oli sama teema, kui amordi ülemine padi katki läks
Kasutaja avatar
maarekl
Huviline

Postitus Postitas maarekl »

mul uued amordid ja ka tekkind sama jama kui panin 225/45 R17 alla....ilmselt viga tagasilla puksides...ühel tuttaval oli mesal kunagi nii...mul hetkel veel kruusa teede peal piix kuidagi kahtlane!
Vasta