Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
probleem selles, et kojamehed ei taha kuidagi seisma jääda. Autoks siis 318, 1992 aasta. Otsisin taga releed aga ei leidnud kuskilt (polnud kaitsmekarbis, pardatsoki all, rooli all, tagaistme all)...kuskil pole, äkki keegi teab.
Ja kui viga relees ei ole siis kus see olla võiks. Ette tänades.
võtad roolialuse katte maha ja sinist värvi relee otsi ülesse .. mul oli sama jama ... puhastasin ja hetkel thui thui thui on korras.... peaks olema all pool sinine .... istme poolt vaadates siis teine sinine
patrik kirjutas:hetkel ainult vale või puudulik info
Minu remondi kataloog annab sellise info. Aga ei hakka muidugi autoelektrikuga vaidlema, eriti veel kuna ma ise pole seda sealt kunagi lahti võtnud ja vaadanud mis ja kuidas.
njaa...
sama jama juba jaanuarist. Ise sellest jagu ei saanud ja carstopi elktrik kahe tunni jooksul samuti mitte. Praegu on nii, et vihmaga ühendan releekarbi tagasi ja muidu seisab see tagaistmel.
Ei tea kuhu järgmisena uksi minna kulutama, kui aega üle jääma peaks. Esindusse?
tsap kirjutas:Ei tea kuhu järgmisena uksi minna kulutama, kui aega üle jääma peaks. Esindusse?
Tundub, et sa Tartu mees siis nats kaugel Tallinna minna aga mina soovitan Patrikut, mees teab mis teeb ja usun, et tema vaevalt peale kahetunnist sorkimist sind sama veaga minema saadab.