3-te BMW-de kogunemine Pärnus...
- Hotsexybeibe
- Huviline
3-te BMW-de kogunemine Pärnus...
Äkki keegi oleks huvitatud kogunemisest ka Pärnus
(NB: Ei pea just ainult 3-d olema)
Soovin osta E30 sedaan dokumendid!
Re: 3-te BMW-de kogunemine Pärnus...
Pärnus muidugi oli alles kogunemine, aga ma usun, et uue kogunemise vastu pole kellelgi midagi. Pane mingi kuupäev paika ja ma usun, et inimesed tulevad kohale kaHotsexybeibe kirjutas:Äkki keegi oleks huvitatud kogunemisest ka Pärnus(NB: Ei pea just ainult 3-d olema)
- Hotsexybeibe
- Huviline
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E90 335i
Ma pole küll kolmese mees,aga tahaks isegi kohal olla.Loodan et ma saan oma plekitöö ruttu tehtud.Siiber sõita juba sellise autoga,vaadatakse et rullnokk on kuskil veidi vallatlenud,ja kuhugi oma bemari ära rihtinud 
Just because they pull up next to you, doesn't mean they want to race. But better safe than a loser. :D
- Hotsexybeibe
- Huviline
Sa siis ära ei lähegi? Ürita siis oma liikur korda saadaSwitC kirjutas:Ma pole küll kolmese mees,aga tahaks isegi kohal olla.Loodan et ma saan oma plekitöö ruttu tehtud.Siiber sõita juba sellise autoga,vaadatakse et rullnokk on kuskil veidi vallatlenud,ja kuhugi oma bemari ära rihtinud
- Hotsexybeibe
- Huviline
Pakun välja kaks võimalust, mida pärast kogunemist teha:
1. Paintball
2. Orienteerumine
Hinnad ja tutvustus --> http://www.reiu.ee
1. Paintball
2. Orienteerumine
Hinnad ja tutvustus --> http://www.reiu.ee
- Marko S
- Huviline
Zaix kirjutas:Sa siis ära ei lähegi? Ürita siis oma liikur korda saadaSwitC kirjutas:Ma pole küll kolmese mees,aga tahaks isegi kohal olla.Loodan et ma saan oma plekitöö ruttu tehtud.Siiber sõita juba sellise autoga,vaadatakse et rullnokk on kuskil veidi vallatlenud,ja kuhugi oma bemari ära rihtinudjõudu tööle selle kallal
Kusjuures tegin oma kalkulatsioonid ja leidsin,et mul pole mõtet minna.Aga see selleks.Tegelikult võiks juba näiteks reedel kohale minna,väike grill kuskil,mõni õllekene libistada ja siis vaataks edasi,kas loivaks kokkutulekule (kui võimeline) autoga või ilma
Muidugi öömajaga on probleem,aga seal vist neid motelle küll kus saaks ühe peatäie magada normaalse raha eest
Just because they pull up next to you, doesn't mean they want to race. But better safe than a loser. :D
- Hotsexybeibe
- Huviline
Pakun, et reede õhtu ei ole hea plaan kokkutuleku korraldamiseks, kuna tööpäevad lõppevad erinevatel aegadel. Nõustun siis juba Aaroga, et korraldada pühapäeval. Alguses väike kogunemine, kus juttu ajada ning siis edasi. 
Minu poolt väljapakutud edasised tegevused olid:
1. Paintball
2. Orienteerumine
1. Paintball
2. Orienteerumine
- Hotsexybeibe
- Huviline
- Hotsexybeibe
- Huviline
- Marko S
- Huviline
Zaix kirjutas:Pakun, et reede õhtu ei ole hea plaan kokkutuleku korraldamiseks, kuna tööpäevad lõppevad erinevatel aegadel. Nõustun siis juba Aaroga, et korraldada pühapäeval. Alguses väike kogunemine, kus juttu ajada ning siis edasi.
1. Paintball
2. Orienteerumine
Aga mitu õlut on ennem lubatud sisse valada,kui orienteerumiseks läheb ?
Piirmäära ei ole antud, kui ei taha ära joo üldse, kui tahad tõmba nina täisSwitC kirjutas:Zaix kirjutas:Pakun, et reede õhtu ei ole hea plaan kokkutuleku korraldamiseks, kuna tööpäevad lõppevad erinevatel aegadel. Nõustun siis juba Aaroga, et korraldada pühapäeval. Alguses väike kogunemine, kus juttu ajada ning siis edasi.
1. Paintball
2. Orienteerumine
Aga mitu õlut on ennem lubatud sisse valada,kui orienteerumiseks läheb ?
- Marko S
- Huviline
Ma ei mõelnud rooli ja alkoholi korragaAaro kirjutas:Teeme nii, et siin foorumis alkoholi ei propageeri, eksSwitC kirjutas:Aga mitu õlut on ennem lubatud sisse valada,kui orienteerumiseks läheb ?
küsimus
Kas sinna kogunemisele on oodatud kõik klubiga kunagi liituda soovivad bmw huvilised?? Nimelt oman ise 5 seeria bmw-d ja pole ühelgi kokusaamisel varem osalenud. Asun ise kesk eestis ja sooviks klubiga liituda, mõtlesin et tuleks uuriks asja kui sobib?
E39 520. 98.a Ise olen rahul!
Re: küsimus
Kogunemiseks on pandud küll 3-sed, kui kohale võivad tulla loomulikult kõik nii 3-sed, 5-sed kui ka 7-sedvello kirjutas:Kas sinna kogunemisele on oodatud kõik klubiga kunagi liituda soovivad bmw huvilised?? Nimelt oman ise 5 seeria bmw-d ja pole ühelgi kokusaamisel varem osalenud. Asun ise kesk eestis ja sooviks klubiga liituda, mõtlesin et tuleks uuriks asja kui sobib?