Käed siiani veits tudisevad, klahvidele tegu pihta saada aga esimese korra kohta rahul

Hakkan piltide ja videotega majandama...naine lubas shampust ka pakkuda

kusjuures... ma elan küll kalamajas... ja sõidsin terve teen linnas 40-45km/h sest auto tunnetus oli tänu kardile kadunud... isegi liinibuss sõitis mööda..... Tervitaks siinkohal seda nr. 33 bussijuhti... LAHE LAMMAS OLED!Jaanus_P kirjutas:Minagi tagasi. Hetkel postituste vahet vaadates jääb mulje, et kõik kihutasid koju, et öelda kes esimene kes teine jne.
. Sõit oli nagu tavaliselt päris hea... aga BMW vastu nad ikka kuidagi ei saa..... nii hea oli istuda autosse ja gaasi vajutada (BMW liigub paremini)
Selle parklast väljasõiduga oli jah nii, et seal oli päris libeMcRicco kirjutas:maksika parklas oli tükk tegu et vedama saada üldse autot...ja kas oli tõesti suurele teele väljasõit ülilibe või mulle tundus ainult...![]()
Maksi parklast välja keerates oli jah see kiirendusrada jube libe ning samuti see tagasipöörde koht - oli tõesti tükk tegemist et auto rattad vedama saadaMcRicco kirjutas:jebitvajumatt (sorry väljendi pärast) tõesti oli tunnetus kadunud, maksika parklas oli tükk tegu et vedama saada üldse autot...ja kas oli tõesti suurele teele väljasõit ülilibe või mulle tundus ainult....tagasiteel jõudsin tiba isegi Jaanus_P tuules kulgeda
driftis jah... ja siis vjutas aga pidrit, sest pidi männikupoole keerama hakkamaMcRicco kirjutas:millega ta hakkama sai siis??...driftis mööda?hollow kirjutas:kusjuures... ma elan küll kalamajas... ja sõidsin terve teen linnas 40-45km/h sest auto tunnetus oli tänu kardile kadunud... isegi liinibuss sõitis mööda..... Tervitaks siinkohal seda nr. 33 bussijuhti... LAHE LAMMAS OLED!![]()
Helis_M kirjutas:jah kahju et ei saanud osa võtta....
Paistis et ainult mehed sõitsid ja ei ühtegi naisterahvast ....
oleksin teinud teile seal uut ja vana ....ehhee okei see oli nüüd nali![]()
Aga jah millalgi varsti peaks selle bowlingu ka kuskil ära korraldama...see on ka alati väga mõnus ja lahe üritus olnud ....
ja mis peaasi...alati saab kellegi uuega tuttavaksehhe
ja uusi autosid vaadata...