E34 520i mootor klobiseb
E34 520i mootor klobiseb
Tere, mul niisugune asi ostsin omale bmw 520i E34 1992a oma 110kw.
ja siis mootor klobiseb imelikult kui tuure anda siis klobin nagu kiireneks aga minu arust mitte samapalju kui pöörded. just mitte plõgin vaid klobin.perioodiliselt käib ja mitte väga kiiresti sedasi klopp klopp klopp.
on kellelgi sama muret olnd? mootor õlikorgist igatahes mingit survet välja ei loobi ja tõmbab ka hästi ning küttekulu ka norm:) õli ka ei määri, jahutusvedelikus survet ega imelikku värvi pole.käima läheb hästi:)
ja siis mootor klobiseb imelikult kui tuure anda siis klobin nagu kiireneks aga minu arust mitte samapalju kui pöörded. just mitte plõgin vaid klobin.perioodiliselt käib ja mitte väga kiiresti sedasi klopp klopp klopp.
on kellelgi sama muret olnd? mootor õlikorgist igatahes mingit survet välja ei loobi ja tõmbab ka hästi ning küttekulu ka norm:) õli ka ei määri, jahutusvedelikus survet ega imelikku värvi pole.käima läheb hästi:)
Re: bmw E34 520i mootor klobiseb
kas külmalt käivitades põleb õlituli kauem kui tavaliselt ja kas külmalt ka klobin onal101 kirjutas:Tere, mul niisugune asi ostsin omale bmw 520i E34 1992a oma 110kw.
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
õlituli põleb vaevu 1 sekundi kui sedagi, klobin on vaiksem külmast peast ja minig plõgin on ka aga see kaob peagi mingi 30 sekundiga. ja iluvõre eest kuulates on see kuulda hästi nagu oleks lähedal ja kapoti alt kuulates oleks see nagu käigukasti pool ja üleval pool kõrvalistuja pool mootori juures. Just käisin asja uurimas.
käivitamisel mingi plõgin ca 1 sekundal101 kirjutas:õlituli põleb vaevu 1 sekundi kui sedagi, klobin on vaiksem külmast peast ja minig plõgin on ka aga see kaob peagi mingi 30 sekundiga. ja iluvõre eest kuulates on see kuulda hästi nagu oleks lähedal ja kapoti alt kuulates oleks see nagu käigukasti pool ja üleval pool kõrvalistuja pool mootori juures. Just käisin asja uurimas.

Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
Re: bmw E34 520i mootor klobiseb
milles siis probleem seisneks kui selline jama oleks?guardvv kirjutas: kas külmalt käivitades põleb õlituli kauem kui tavaliselt ja kas külmalt ka klobin on
cogito ergo sum