Küsimus veljesirutuse kohta.
velje sirutus
Mind huvitaks samuti mõni firma kes sellist tööd teostaks TALLINNAS. Sest kui hakata Tallinnast Tartu sõitma tuleb hind ikkagi suht kallis sest transpordi kulu läheb juurde.
Naabrimees teadis rääkida muidu, et kuskil Suur-Sõjamäe kandis pidi olema ka miski velje taastamise firma. Aga pole seda väidet jõudnud veel kontrollida: Äkki keegi teab selle kohta midagi ja jagab lahkelt infi?
Naabrimees teadis rääkida muidu, et kuskil Suur-Sõjamäe kandis pidi olema ka miski velje taastamise firma. Aga pole seda väidet jõudnud veel kontrollida: Äkki keegi teab selle kohta midagi ja jagab lahkelt infi?
- kingpool81
- Huviline
truumu... ma otsin sulle õhtul välja sakus yhe venna numbri... siiani on mul sugulane kõik kõverad veljed sinna saatnud ja sirgena tagasi saanud. praegu aga ei tule meelde selle venna nimi kes neid seal sirutab... muidu leiaks netist kontaktidtruumu kirjutas:Aga ikkagi pole keegi teada andnud, kas peale http://www.valuvelg.com/
on Tallinnas mõnda rahakotisõbralikumat töökoda![]()
Ei raatsi velje hinnaga sama raha välja käia
Kui velje sisemine serv viskab mõni mm ja selle eest maksta alates 900.- on minu jaoks natuke palju
EDIT:
Ago
5136807
Mis hinnaga tema siis teeb?kingpool81 kirjutas:truumu... ma otsin sulle õhtul välja sakus yhe venna numbri... siiani on mul sugulane kõik kõverad veljed sinna saatnud ja sirgena tagasi saanud. praegu aga ei tule meelde selle venna nimi kes neid seal sirutab... muidu leiaks netist kontaktidtruumu kirjutas:Aga ikkagi pole keegi teada andnud, kas peale http://www.valuvelg.com/
on Tallinnas mõnda rahakotisõbralikumat töökoda![]()
Ei raatsi velje hinnaga sama raha välja käia
Kui velje sisemine serv viskab mõni mm ja selle eest maksta alates 900.- on minu jaoks natuke palju
EDIT:
Ago
5136807
- kingpool81
- Huviline
isver küll... sul on telefoni number... ma usun, et sul ei ole kahju 2min. oma ajast ja 5 kroonist telefoni arvest... eks kõik oleneb sellest mis seisus on velg... aga võrraldes www.valuvelg.com hinnakirjaga on odavam... ei oska konkreetselt yhtegi hinnanäidet tuua
Ja enne ei raatsinud seda kribada?AARE530 kirjutas:Ago enne veebruari lõppu asjaga ei tegele, seoses mõningate sündmustega, ja hetkel peaks ta reisil olema...
Muuseas, kontakte on siin varem üsna tihti välja hõigatud...
Minu otsing foorumis seda kontakti küll ei leidnud, kuigi tuhlasin ca 4 tundi ringi, enne kui oma posti tegin
- kingpool81
- Huviline
kusjuures sain seda ka teada ja väidetavalt ta veel 3 nädalat ära... aga kuna ma ei teadnud täpselt mis ajast see 3 nädalat jooksma hakkas, siis otsustasin selle info siia panemata jättaAARE530 kirjutas:Ago enne veebruari lõppu asjaga ei tegele, seoses mõningate sündmustega, ja hetkel peaks ta reisil olema...
Muuseas, kontakte on siin varem üsna tihti välja hõigatud...
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Truumu- olen ise neid kontakte korduvalt siia üles pannud, nimega koos siis
Lihtsalt- ju ma ei sattunud õigel hetkel selle teema peale, asi pole raatsimises 
Ahjaa, Truumu, see asi ka, et eelmine kevad läks mul Ago juures ühe velje sirutamine maksma 250EEK...
Cardo- kes sind hammustas
Kingpool- ise helistasin Agole mingi nädal või isegi paar tagasi ning siis sain selle info alles...

Ahjaa, Truumu, see asi ka, et eelmine kevad läks mul Ago juures ühe velje sirutamine maksma 250EEK...
Cardo- kes sind hammustas

Kingpool- ise helistasin Agole mingi nädal või isegi paar tagasi ning siis sain selle info alles...
- valuvelg
- Huviline
- Peamine sõiduk: E23
- Kontakt:
Roland325 kirjutas:Nii sirgeks ,kui tehasest tulevad, neid ei saagi(nii vähemalt öeldi mulle), pigem siis sõidusirge ja kui enda veljed kätte sain, siis oli küll kahtlus, et hakkavad vibreerima hea tee peal, kuna olid ikka päris kõverad aga ei midagi, nagu uus velg
saab küll nii sirgeks nagu tehasest! lihtsalt tema ei saa. sealt see vihuri ja muude kohtade hinna vahe tulebki!
http://www.bmwclassic.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; 745ia turbo-81 ja 83.. R23 ja R12
http://unic-moto.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://unic-moto.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul sõber olla seal käinud eelmisel aastal. 150 krooni küsis ühe velje töö eest aga lõug oli vastu maad vajunud kui nägi kuda tüüp kuvaldaga tagus.Roland325 kirjutas:Sain täna siis veljed kätte, lasin teha seal Sõbrakeskuse taga ja pole ühtegi halba sõna õelda, ilusti ümmargused on. Mõlemit oli vaja ka keevitada aga tundub, et töö on ilusti tehtud. Hinnaks kujunes 2 velje sirutamine+keevitus 550eek, mis on minu arust väga hea hind. Nüüd vaja ainult kähku ära värvida. Võibolla saan varsti ka esitada pildimaterjali võrdlusest.
No ma helistasin talle ja kutsus kohale, et velgi näha ja ütles et tule kahe päeva pärast järelesten10 kirjutas:See Vabaduse pst. mees väga asjalik kui ainult jutule saad.
Tavaliselt ta tööse uppunud - aga kvaliteedi ja hinna suhe minuarust 5 +
.

Aga muidu millegi üle nuriseda pole jah

Algul tahtsin muidu palju kiidetud Ago juurde viia aga ta ütles, et ennem kahte nädalat ta ei saa midagi teha kuna pidi midagi näpul viga olema.