mure kesklukuga.
mure kesklukuga.
oskab keegi öelda milline juhe seal keskluku relee(see originaal mis juhipool kõlari taga plastiku all on) pistikus + on ja millised on lock ja unlock juhtmed(mõtlen siis neid mis signast tulevad...??)
mul endal mingisugune skeem on aga seal pole näidatud milline aku peale läheb...seal ainult näidatud kuidas keskluku mootorid selle releega on ühendatud...testerit kah pole muidu oleks vist lihtsam... või kui neid unlock ja lock juhtmeid pole siis kuidas signa selle originaal kesklukuga üldse ühendada?
mul signa peal ja kesklukk ka aga signa kesklukuga uksi kinni ei pane...signast on juhtmed veetud otsa keskluku mootorisse(juhipoole),
ja siis teine küsimus veel et kas juhipoolsesse kesklukumootorisse peab veel eraldi pluss minema?
mul endal mingisugune skeem on aga seal pole näidatud milline aku peale läheb...seal ainult näidatud kuidas keskluku mootorid selle releega on ühendatud...testerit kah pole muidu oleks vist lihtsam... või kui neid unlock ja lock juhtmeid pole siis kuidas signa selle originaal kesklukuga üldse ühendada?
mul signa peal ja kesklukk ka aga signa kesklukuga uksi kinni ei pane...signast on juhtmed veetud otsa keskluku mootorisse(juhipoole),
ja siis teine küsimus veel et kas juhipoolsesse kesklukumootorisse peab veel eraldi pluss minema?
Viimati muutis marco505, 15.03.2011 01:17 43, muudetud 2 korda kokku.
Pontiac Firebird TransAm 93a.Chevy Van G20 5,7 93a.Bmw e36 320 Coupe 93a.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
vaata sealt 18lk http://hosting.data.bg/bmw/BMW/E-Books/ ... ystems.pdf
520i E28 läks manalateed ja vahepeal 325IA -87, VW Caravelle 2.5i ja Nissan Leaf
-
- Huviline
vaata siis skeemi. pistik nr5 sealt peaks tulema juhtmoodulile vool peale.
signa lock/unlock peaks olema pistikust nr 46 punane/kollane ja kollane/must juhtmed. ning eraldi + ma küll skeemilt juhipoolsesse kesklukumootorisse välja ei loe. ja kui neid skeeme veel uurida siis kõigil asjadel jookseb + mööda punane/valge juhet.
signa lock/unlock peaks olema pistikust nr 46 punane/kollane ja kollane/must juhtmed. ning eraldi + ma küll skeemilt juhipoolsesse kesklukumootorisse välja ei loe. ja kui neid skeeme veel uurida siis kõigil asjadel jookseb + mööda punane/valge juhet.
520i E28 läks manalateed ja vahepeal 325IA -87, VW Caravelle 2.5i ja Nissan Leaf
kuule jah sealt nr 27 kaitsme alt peaks vool sinna keskluku releesse trulema aga mul ei tulnud ja siis otsisin ja lõpux leidsin vea üles ,keegi oli seal midagi kunagi susserdanud ja asi ei andnud ühendust jamasin seal suts aega ja asi toimib...ühesõnaga kõik ok nüüd..nii et tänud sulle seletamise eest ja värki...
Pontiac Firebird TransAm 93a.Chevy Van G20 5,7 93a.Bmw e36 320 Coupe 93a.
kui sa teema pealkirja selliseks muudad, siis ei ole ju teistel sellest enam abi.
http://www.matrix-salong.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline