K: Voolu juhe ?LUKKU !
K: Voolu juhe ?LUKKU !
Küsimus siis selline , et kui ma ostan võimule voolu juhtme, siis kui pika ?
Autoks e34 sedaan ja võim lheb pagassi !
Autoks e34 sedaan ja võim lheb pagassi !
Viimati muutis seppa, 02.01.2007 13:30 51, muudetud 1 kord kokku.
Nutan ja kallan ,naeran ja tallan
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ma ise eelistaks siiski ''jagajaga'' varianti- kahe võimu puhul see vast kõige lihtsam variant. Ka omal on plaan ka teine võim juurde hankida, seni on asi toppama jäänud. Pane üks jämmem juhe kaitsmeni ja sealt võivad edasi ka tiba peenemad minna. Kahjuks ei ole mul silme ees, kui tõsine see juhe mul on, aga igatahes ''isane'' on küll 
Muuseas- alati osta juhe mingi varuga, see ei ole hea, kui juhe kusagile metallserva vastu pinges on ning ega sa ei pea ju kõige kallimat ostma, kui sa kardad, et see väga rahakoti pihta käib
Kui akust juhtme vead, siis soovitav oleks kaitse panna kuni 40cm kaugusele klemmist.
Kaitsme suurus sõltub ikkagi voolutarbest, palju võim töötamiseks vajab

Muuseas- alati osta juhe mingi varuga, see ei ole hea, kui juhe kusagile metallserva vastu pinges on ning ega sa ei pea ju kõige kallimat ostma, kui sa kardad, et see väga rahakoti pihta käib

Kui akust juhtme vead, siis soovitav oleks kaitse panna kuni 40cm kaugusele klemmist.
Kaitsme suurus sõltub ikkagi voolutarbest, palju võim töötamiseks vajab

- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
Kui aku asub kapoti all, siis võid rahulikult 5m varuda aga kui aku tagaistme all, läheb 2-3m olenevalt kuhu võimendi paned ja miinus veel eraldi teema, oleneb jälle kuhu selle paigaldad. Kui on 2 võimu oleks soovitatav ikkagi 2 juhet ja juhtme paksus peaks sobima enam-vähem ka võimendi võimsusega, et ei oleks liiga peenike ega ka liiga jäme ja sama teema ka massjuhtmega.
TÄNUD !!!
Hetkel just paigaldan juhtmeid
akult 20 ruudune pagassi ja seal jagan 10 ruudusega võimenditesse ! Massi juhtmega sama 20 ~1meeter ja siis jagan 10- sega . Jagajad tulevad supaka kasti külge !
Kui midagi valesti teen siis aidake kuda parem oleks

Hetkel just paigaldan juhtmeid

Kui midagi valesti teen siis aidake kuda parem oleks

Nutan ja kallan ,naeran ja tallan
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy