No kui autot ennast näha tahad, tule täna enne kella 18:00 Liivalaia uulitsasse end. Dünamo poe tagahoovi.Kristo_P kirjutas:Nii.. priit äkki sa teeksid väiske õpetuse kusmaalt ma selle sisselõike teen ja kuidas see pedaal ikkagi ära käib hetkel seisab töö nende taga kinni.
Nüüd siis tuli välja miks matid pidevalt niisked on põhjakork laseb läbi ja ümbruses on ka väike auk. Nii ,et keevitustöö ootab ees.
Paistab ,et sul on siis olukord sama tõsine! Kas vahetad terve põranda välja? Hetkel liikuda ei saa kuidagi... aga eks ma katsun hakkama saada -kuid hetkel valmistab probleemi gaasipedaali vabastamine. Kas seda peab ikka tegema? Või saab uue "vaiba" ilma selleta külge.priitv8 kirjutas:No kui autot ennast näha tahad, tule täna enne kella 18:00 Liivalaia uulitsasse end. Dünamo poe tagahoovi.Kristo_P kirjutas:Nii.. priit äkki sa teeksid väiske õpetuse kusmaalt ma selle sisselõike teen ja kuidas see pedaal ikkagi ära käib hetkel seisab töö nende taga kinni.
Nüüd siis tuli välja miks matid pidevalt niisked on põhjakork laseb läbi ja ümbruses on ka väike auk. Nii ,et keevitustöö ootab ees.
B-piilari katteid peab jah ainult niipalju kergitama, et vaiba nende alt kätte saaks. Mul olid nad küll kahes tükis, alumine pool plast ja ülemine laematerjaliga kaetud.
Paistab et see korkide värk ikka tõsine teema, sest mul just nendesamade pärast lahti võetud. Kusjuures kaks aastat võttis aega enne kui toas vaip märjaks läks. Ja Igor teeb juba kolmandat nädalat jõupingutusi, et mingitki korralikku põhja mulle välja lõigata.
Kuna ma enam ei loodagi tervete korkidega põhja leida, siis just seda ma teha kavatsen. Imelikul kombel on need korgid ise 4 korda õhemast plekist kui põhi ise. Algselt peaks nad küll tsingitud olema.Kristo_P kirjutas:Põhjakorgid on omadega läbi kas neid pole siis juba mõttekas kinni keevitada -sest vett ega niiskust pole nende kaudu vist kunagi välja lastud ,sellest vist ka selline korrosioon
Jah, mul juba vesi seestpoolt uuristamist alustand, seetõttu püüab uued tükid sisse keevitada, praktiliselt selle süvendi suurused.Kristo_P kirjutas:Paistab ,et sul on siis olukord sama tõsine! Kas vahetad terve põranda välja? Hetkel liikuda ei saa kuidagi... aga eks ma katsun hakkama saada -kuid hetkel valmistab probleemi gaasipedaali vabastamine. Kas seda peab ikka tegema? Või saab uue "vaiba" ilma selleta külge.