Ma sooviks peale panna mingi 97a 525TD... Kas see on üldse võimalik?
Kas tuleb hullemalt tehnikat vahetada ja mis see kõik maksma võib minna?
Ja mis tähendab 525TDS? mis see S tähendab?
Tnx

kapa kirjutas:...kuhu see 2.8 kadus siis ? isklikult paneks 2.8 tagasi.
Mehed,mina saan teema algatajast sedamoodi aru,et ta tõi saksast auto,millel mootorit enam peal polnud. Algselt oli sellel suksul teema algataja teada 2.8-ne autosüda siis ilmselt olnud. Seega,suure tõenäolisusega pole autoril ka seda endist mootorit olemas.Kristjan_K kirjutas:.. kui sinna lihtsalt see 2.8 tagasi panna.
jah... selline idee oligi... aga nüüd on mõte, et kui palju peab ikka tegelikult vaeva nägema et seda 525TD mootorit peale panna.... kuna meeldib disla rohekmeeldades et juhtmesti ja kast ja sumpsijooksud ja muu jama on olemas siis on igaljuhul lihtsam panna 2.8 ju tagasi!
Ka meie pisikesel eestimaal on mootoreid müüa, ausalt. Lihtsalt samasugust, mis seal oli, on sinna tagasi panna palju lihtsam, kui hakata sinna midagi uut ehitama.KappOtt kirjutas:kapa kirjutas:...kuhu see 2.8 kadus siis ? isklikult paneks 2.8 tagasi.Mehed,mina saan teema algatajast sedamoodi aru,et ta tõi saksast auto,millel mootorit enam peal polnud. Algselt oli sellel suksul teema algataja teada 2.8-ne autosüda siis ilmselt olnud. Seega,suure tõenäolisusega pole autoril ka seda endist mootorit olemas.Kristjan_K kirjutas:.. kui sinna lihtsalt see 2.8 tagasi panna.
Komplektne 523i mootor maksis sauel viimati natuke alla 20 000.-bmw2999 kirjutas:hmmm.. palju huvitavaid ideid...
aga mis need hinnad oleks... mootorite kohapealt. oletame et 96 - 97 a 525td ja 528i mootorid. mis hinnad nendel praegu nii on keskelt läbi? kust oleks hea vaadata... ma siuke vanakooli mees... mingi auto24.ee?
mootorite hinnad saad nt Sauelt Siimu (51 43 664) või Igori käest (50 10 308). Kahtlen, et selliste küsimuste peale ise selle tööga hakkama saad, vajalikud remondimeeste kontaktid on sellisel lehel: http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=10304. Saad töö maksumuse teada. Prognoositavale hinnale liida juurde +25% ootamute ja eelnevalt mitte planeeritud osade ja tööde maksumus. Esmalt võiksid tõesti nimekirja teha mis sul olemas on ja mis mitte, et kasvõi see m52B28 sinna kapoti alla uuesti tõsta. Siis saaksime ka meie siin foorumis aimu, palju midagi ringi pead ehitama.bmw2999 kirjutas:hmmm.. palju huvitavaid ideid...
aga mis need hinnad oleks... mootorite kohapealt. oletame et 96 - 97 a 525td ja 528i mootorid. mis hinnad nendel praegu nii on keskelt läbi? kust oleks hea vaadata... ma siuke vanakooli mees... mingi auto24.ee?