Aku mõõdud
Aku mõõdud
otseselt teemat ei leidnud aga tahaks teada mis suurusega akut olete teie oma e36 BMW'le peale pannud... teada tahaks eeldusel, et aku asub pagasnikus... samuti võiks aku nime ja näitajad ära tuua... kuna praegu vaja uut akut soetada aga tahaks midagi suurt ja korralikku peale panna (geel akut ei taha... st. tahan aga ei ole võimalik hetkel)
Endal siis praegu peal
Bosch 7E
mõõdud PxLxS (295x175x175)
mahtavus 71Ah
käivitusvool (680A) EN
akul peal 1999 aasta ostu kleebis
Endal siis praegu peal
Bosch 7E
mõõdud PxLxS (295x175x175)
mahtavus 71Ah
käivitusvool (680A) EN
akul peal 1999 aasta ostu kleebis
Endale ostsin exide.
S106-EX31 88Ah 700A 353x175x190 - +
Eks see oleneb ka mootorist, mul 2.0 mootor
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... &cat_id=29
www.automaailm.ee
S106-EX31 88Ah 700A 353x175x190 - +

http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... &cat_id=29
www.automaailm.ee
- tsiklimees
- Huviline
Mul ka 318is-l aku läbi, plaanin homme uut ostma minna. www.aku.ee - sealt vaatasin välja aku otsingu alt. Panin auto margi ja värgid sisse ning siis kuvati ette, mis akud mulle sobivad. Kõige võimsam oli 60 A/h, käivitusvool 640
Kas sellest akust võimsamat tohiks ka peale panna või on see autole mingit moodi kahjulik ?
Nüüd vaatasin, et seal aku.ee lehel uudis, et 1. novembrist uued jaehinnad, **** ei tea kas lähevad kallimaks või odavamaks
Kas osta homme uus aku või oodata ülehomset...
Muidu seal kirjas veel: Aku seisukorda ning auto laadimisvoolu kontrollime tasuta.
Kas sellest akust võimsamat tohiks ka peale panna või on see autole mingit moodi kahjulik ?
Nüüd vaatasin, et seal aku.ee lehel uudis, et 1. novembrist uued jaehinnad, **** ei tea kas lähevad kallimaks või odavamaks

Muidu seal kirjas veel: Aku seisukorda ning auto laadimisvoolu kontrollime tasuta.
BMW 325i E30 1986 M20
Väike siseinf... 1.nov. pidid aku hinnad tõusma... eks igayks teab mis sellega peale hakkabtsiklimees kirjutas:Mul ka 318is-l aku läbi, plaanin homme uut ostma minna. www.aku.ee - sealt vaatasin välja aku otsingu alt. Panin auto margi ja värgid sisse ning siis kuvati ette, mis akud mulle sobivad. Kõige võimsam oli 60 A/h, käivitusvool 640
Nüüd vaatasin, et seal aku.ee lehel uudis, et 1. novembrist uued jaehinnad, k***t ei tea kas lähevad kallimaks või odavamaksKas osta homme uus aku või oodata ülehomset...

ma pool päeva telefoni otsas istunud ja heahinnaga akut taga ajanud
endale ostsin siis
Centra Plus Calcium
mahtavus: 100Ah
käivitus vool: 850A
mõõdud: 353x175x190
hind: 915.- + km
Tegu siis sama firma tootega mis EXIDE
Loodame siis, et mahub autosse ära ja et järgmised
paar talve käivitamisega probleeme ei tule
Mina sain veel nn. vana hinnaga aga tänasest pidi juba kallim olema
Tänud siinkohal kasutajale PETS1
Centra Plus Calcium
mahtavus: 100Ah
käivitus vool: 850A
mõõdud: 353x175x190
hind: 915.- + km
Tegu siis sama firma tootega mis EXIDE
Loodame siis, et mahub autosse ära ja et järgmised
paar talve käivitamisega probleeme ei tule
Mina sain veel nn. vana hinnaga aga tänasest pidi juba kallim olema
Tänud siinkohal kasutajale PETS1
- tsiklimees
- Huviline
Käisin täna Akuexperdis. Ostsin 575 121 072 koodiga aku http://www.aku.ee/index.php?aid=7&id=7 - siit lehelt on näha. Sain veel vana hinnaga 1275 -
Mõõdeti laadimisvool ka ära, oli 13.75V, 13.8 - 14.4V on siis normaalne, mees ise ütles, et remontima midagi hakata pole vaja. Bemmidel pidigi laadimisvool madalam olema.
Igatahes starter ketrab küll auto palju kiiremini käima nüüd.
Mõõdeti laadimisvool ka ära, oli 13.75V, 13.8 - 14.4V on siis normaalne, mees ise ütles, et remontima midagi hakata pole vaja. Bemmidel pidigi laadimisvool madalam olema.
Igatahes starter ketrab küll auto palju kiiremini käima nüüd.
BMW 325i E30 1986 M20