Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Hakkasin siis täna siduriketast, korvi ja laagrit vahetama. Töökäigus selgus et ei olegi nii lihtne. Kõik ülejäänud poldid lahti aga kuidas ma selle kõige ülemise poldi lahti saan? Kust kohast ma selle lahti keerata saan? Äkki keegi oskab vastata.... Mina ei ole igaljuhul avastanud kuidas sinna ligi pääseda, ainult pritse ja mingid lõdvikud lahti ja siis peaks kuidagi ligi saama... Ma arvan et peab ka kergem viis olema Ja samuti kuidas saada lahti lamda pistik, kas tõmmates/keerates? Proovisin nii tõmmata kui keerata, aga ikka seisab samamoodi seal :S
Ülemise poldi keeradki kui paned 2 pikka padrunisaba üksteisele otsa...see on paras jamamine olen vahetanud ja tollel on vist mutter ka taga...Võimalik on olen ise vahetanud hiljuti jamasin selle poldiga mingi 30minni ennem kui lahti sain...Pistik käib keerates seal on selline plast rõngas seda pead keerama.Võid rahus ka mingit ainet vahele lasta see sellise koha peal kus tolmuj p...ka täis...
oleneb kust siduri ostad. Mina ossin saua Igorilt kas 1000.- (korv, laager ja ketas) Ketas on uuena 10mm, ma sain 9.5mm ketta nii et pm uus ja BMW originaal. Muidu B varuosana oli vist komplekt 1800.-
Kõik poldid ja asjad lahti aga nüüd uus mure, kuidas seda k'igukandi kinnihoidvat alumiinium hooba lahti saada. Minu mõistus ei võta, selle käiguvahetus hoob käis kergelt klambriga aga see teine mis seda munakat seal kinni hoiab, kuidas see lahti käib? :S
Mõlemad otsad on tiftiga käigukangi pole vaja ära võttagi...
See on selle asja juures kõige lihtsam kui nats lähemalt vaadata...
Ja kui hakkad sidurit uuesti paigaldama siis vaata mingi punn millega seda ketast korvisuhtes tsentreerida...et ta läheks sul võlli otsa ilusti...
sain selle asjanduse lahti. See plekitükk oli lihtsalt vaja klambrist(seestpoolt) lahti teha ja üles lükata ja see võll saigi välja tulla
Aga tegijal ikka juhtub.. tegin küll lahti aga mingi ime kombel see pikk varras läks käigukasti poolsest otsast pooleks :S Nüüd peab kellegi alumiinium keevitaja juure minema ja laskma kokku keevitada. Ja 1 mure veel peab poodi tugevamaid kuuskante ostma minema. Kuna 2-hel kuuskandil keerasin kandid maha :S