318 e36 91.a katt kinni

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
rando87
Huviline

318 e36 91.a katt kinni

Postitus Postitas rando87 »

tere!

Selline mure,et mul vist katt kinni!oleks siis küsimus,et kui ma kati seest ära puhastan,kas ma siis ülevaatuselt läbi saan?et kas see co liiga kõrgeks ei lähe?
ja äkki keegi teab kust võiks saada tartus odavalt uut kati?

tänud juba ette:)
truumu

Postitus Postitas truumu »

oleks siis küsimus,et kui ma kati seest ära puhastan,kas ma siis ülevaatuselt läbi saan?

Ei saa
toom
Huviline

Postitus Postitas toom »

Kui õigele asajle hammas peale ei hakka, siis proovi Lada oma panna, pidavat isegi töötama, erinevalt universaalkatist.
Kasutaja avatar
meph
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
Telefon: 5140229
Kontakt:

Postitus Postitas meph »

Töötada võib, aga küsitav kui kauaks.

Ja mida sa puhastamise all silmas pead? Kui tühjakslöömist, siis truumu jutt vastab tõele. Samas ma pole eriti kuulnud, et katalüsaatoreid kuidagi puhastataks väga.
truumu

Postitus Postitas truumu »

toom kirjutas:Kui õigele asajle hammas peale ei hakka, siis proovi Lada oma panna, pidavat isegi töötama, erinevalt universaalkatist.
Katt peab ikkagi TÄPSELT sama suure gaaside läbilaskevõimega olema...
Kui liiga suur, ei lähe soojaks, kui liiga väike, takistab gaaside liikumist ja võtab mootoril "hinge kinni"
1,8-le võibolla isegi läheb Lada oma, kuid lähiminevikuga arvestades ei ole selle kvaliteedis kindel...

Oleme paigaldanud universaale ca. aasta ja ükski pole veel tagasi tulnud
Isegi kui nad ei pea 150 000km vastu(nagu originaal) on selle paigalduseks raha eraldamine ikkagi tunduvalt lihtsam 2000.- vs 20 000.- :D

Pealegi on põhiline tegur, mis katte rikub, bena kvaliteet ja meie bens tapab originaali samamoodi....
Kidd
Huviline

Postitus Postitas Kidd »

Mis nad kõik öelda tahavad on see, et kati vahetusel pole mõtet, vaid kasulikum on ülevaatajaga "kokkuleppele" saada, kui sa just väga rohelise mõtteviisiga pole. :D
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
rando87
Huviline

Kiddile---`

kle katt tuleb ju ära vahetada kui auto maanteel üle 140 välja ei jookse :(
Kasutaja avatar
Martin_S
Huviline

Postitus Postitas Martin_S »

rando87 kirjutas:Kiddile---`

mis kiirusega saa siis eesti teid künnad :shock: ja millise kiirusega sa siis tahaks minna anda, kas 180 - 200 :?:

reeglina hakkab läbi olev katt mädamunakat ajama ja ikka päris vänget.
kui mul katt ära kooles sai sinna vahele lükatud reso ja ei saanud küll eriti aru et minekus midagi muutus autoks oli siis e30 325
Kidd
Huviline

Postitus Postitas Kidd »

rando87 kirjutas:Kiddile---`

Pole vaja olnud sõita nii kiiresti.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
rando87
Huviline

-----martin1

mul mädamunakat ei aja aga lööb nagu bensuka taolist haisu vahepeal sisse ja kui lööb siis ikka korralikult(silmad võtab märjaks)
käisn siis meeste juures küsimas ja öeldi,et raudselt katt kinni,siis pidi hakkama hinge kinni tõmbama...bena võtab praegu kuskil 14/100 km...
ja kui pöörded korra kuskil 4500-5000 lasen ja siis gaasi lahti lasen hakkab nagu tuksuma ja sureb välja...maanteel on ikka vahest jama küll kui kellestki tahad mööda minna aga näed auto edasi ei lähe korralikult :(
Vasta