.
 .Aga jah olen väga rahul,et laupäeval ikkagi sinna jõudsin.Sain jälle tuttavaid juurde.Aga järgmine kord võiks igalmehel olla oma nimi kusagil nähtaval,kuna nägu tead aga nime ei vii kokku.Kui näed aastas korra siis unustad nimed ära.

.
 .

:D:D
:D:D
 http://www.album.ee/?o=292157125
 http://www.album.ee/?o=292157125  

. mul selline kiri ees;
 . mul selline kiri ees;

ok ok mingi naiselaager oleks võid mõned puud eemal telkida
  ok ok mingi naiselaager oleks võid mõned puud eemal telkida   
  Kõik oli super aint üks asi häirib, et see kuramuse aeg nii kiiresti läks. Ootan siis juba järgmist üritust.
   Kõik oli super aint üks asi häirib, et see kuramuse aeg nii kiiresti läks. Ootan siis juba järgmist üritust. viimati nähti teda kultuurimaja kõrval laua peal, nokia 6100, kui keegi hea inimene on selle leidnud siis anna märku....nii palju numbreid ühe korraga ära kaotada ei tahaks..
  viimati nähti teda kultuurimaja kõrval laua peal, nokia 6100, kui keegi hea inimene on selle leidnud siis anna märku....nii palju numbreid ühe korraga ära kaotada ei tahaks.. tklt ei olnud asi nii hull vaid asi oli selles et mälukaarti pold kaasas ja digika mällu ei saanud rohkem pilte
 tklt ei olnud asi nii hull vaid asi oli selles et mälukaarti pold kaasas ja digika mällu ei saanud rohkem pilte 

Arvan, et ka ''päris'' raadiot kuulatakse põhimõtteliselt taustaks, samamoodi arvan ka, et ''minu'' raadiot kuulati seal samamoodi ning möla oli muusika taustaks- kui tantsuks läks, hakkasin ma muude asjadega tegelema, muuseasReili kirjutas: Mõned asjad siiski häirisid ka aga see polnd korraldajate süü eks igaüks vastutab oma tegude eest ise: 1) pidev raadiomöla mida paljud siin nii kiitsid (eelistaks üldiselt muusikat mölisemisele) 2) Purupurjus noormehed öösel kes ei suutnud suitsugi enam käes hoida ja pidid selle naisterahva käe peale korraks "parkima" 3) loomulikult herilased
 . Eks neid kritiseerijaid leidub igal pool, mis seal ikka, kuid teen omalt poolt kõik, et esimesel võimalusel poolelijäänud kohast jätkata saaksin
. Eks neid kritiseerijaid leidub igal pool, mis seal ikka, kuid teen omalt poolt kõik, et esimesel võimalusel poolelijäänud kohast jätkata saaksin  

Eks vahel satub see tilk tõrva meepotti ka
  Eks vahel satub see tilk tõrva meepotti ka 

Ja seda tahaks ma ka näha, kuidas sa need Viltsi sõbrad herilased vastutama paned
 Ja seda tahaks ma ka näha, kuidas sa need Viltsi sõbrad herilased vastutama paned