e39 kompuuter näitab aiateibaid
-
- Huviline
e39 kompuuter näitab aiateibaid
Kellade blokis näitas algul suht korralikku kirja nüüd aga täitsa aiateibaid. Õnneks raadio all olev pikk ekraan näitab samu näite, kuid ikkagi tahaks ka seda läbisõidu juures olevat ekraani korda saada. Kas aitab mingi rohi või tuleb uus osta? Palju maksab? Enda autot otsides jäi mulle mitu silma millel sama probleem..
528>323ci>accord
Re: e39 kompuuter näitab aiateibaid
Otsi teemat: almatuuri pikslit läbi.tafkinmeez kirjutas:Kellade blokis näitas algul suht korralikku kirja nüüd aga täitsa aiateibaid. Õnneks raadio all olev pikk ekraan näitab samu näite, kuid ikkagi tahaks ka seda läbisõidu juures olevat ekraani korda saada. Kas aitab mingi rohi või tuleb uus osta? Palju maksab? Enda autot otsides jäi mulle mitu silma millel sama probleem..
BMW 525 td E39
- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
Ma kuskilt UK lehelt lugesin, et teevad korda ja ei kustugi enam ära, igaks juhuks anti 2a. garantiid ka tööle.
Seda ei tea kuidas westlandis asi käib.
Samas, kodanik patrik kunagi rääkis, et töö ei ole ise keeruline, ainult mingi spets tööriist puudu, et need seierid võlli vms otsast kätte saada.
Keegi võiks talle ju helistada või PS -i saata ja küsida. Kui tegema on hakanud, siis võiks siia ka kirjutada, mis hinnaga seda teeb, endal oleks ka vaja seda teha, kui aus olla
Seda ei tea kuidas westlandis asi käib.
Samas, kodanik patrik kunagi rääkis, et töö ei ole ise keeruline, ainult mingi spets tööriist puudu, et need seierid võlli vms otsast kätte saada.
Keegi võiks talle ju helistada või PS -i saata ja küsida. Kui tegema on hakanud, siis võiks siia ka kirjutada, mis hinnaga seda teeb, endal oleks ka vaja seda teha, kui aus olla