Kunagi ei ole saanud trahvi mõne teise kiirusega??? On siin keegi, kes peatatud nt 73 km/h, või kuidas?

Kas hetkel viga mitte 3km/h ei ole, varasema 7km/h vastu?Kidd kirjutas: Mõõtmisviga on näiteks 5 või 6 km/h.
Ikkagi sõltub konkreetsest riistast, vanadel Stalkeritel on jah enamasti üle 100 km/h mõõteviga 7.ToomasP kirjutas:Kas mitte ei olenenud ka mõõtetäpsus mõõdetava kiirusest. Kuskilt on kirja jäänud, et linna kiirustel võib radar eksida kuni 3 km/h ja maanteel kuni 7 km/h
Viimane kord kui Saksas käisime, siis oli meil GPS peal ja sain oma kiiruse teada:Hans kirjutas:Mõõdke kordki oma spidot gps-ga ja siis saate teada kui kiiresti te ikkagi sõidate.
..mina saan aruPille kirjutas:Heimdal, ma ei saa ikkagi aru - mis on selle teema eesmärk? Mida sa sellega taotled?
On ju paljusid kinni peetud kiiruse pärast, lahendus käib vastavalt seadusele. Milles on probleem, ma ei saa aru?
Teema point: Kas sama moodi on ka teistel juhtunud?Heimdal kirjutas:tekib juba haiglane huvi asja vastu. Kui kiirusega kinni peetakse on radaril alati 77 km/h. Kõik korrad on peatatud erinevates kohtades ja erinevate masinatega sõites- mitme aasta jooksul (juhtimisõigus endiselt olemas, ega ole ka kunagi peatatud), kuid........
Kunagi ei ole saanud trahvi mõne teise kiirusega??? On siin keegi, kes peatatud nt 73 km/h, või kuidas?
..seega on alust arutluseks.TheJX kirjutas:jäin ka just hiljuti hilisöösel 77km/h kiirusega radarisse...ja veaks märgiti 3km/h...