K: E36 elektriakna elektri skeem...

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Ceed
Huviline

K: E36 elektriakna elektri skeem...

Postitus Postitas Ceed »

http://www.autolib.diakom.ru/CAR/BMW/19 ... MS/124.pdf

Siin näha et on mingid karbid ja asjad vahel ju.. lülititest ainult ei piisa... täna proovisin lülititega.. need 2 astmelised lülitid teevad ainult seda et kui ühelepoole vajutad tuleb ühest juhtmest miinus ja teisest ei tule midagi. ja kui teiselepoole siis vastupidi.. aga kuidas ma vahelduva + voolu ka saan? ja sellel skeemil pole ka juhi ukse mootorit näidatud.. kuda selle ühendama pean ? Aga kui võtaks tagaistujate lülitid siis peaks asja tööle pm saama ju?

Pm mul on olemas mootorid ja kaks 2 astmelist lülitit. Äkki keegi viicib ja sirgeldab mulle valmis skeemi kuda ma aknad tööle saaks?
Tänud ette ;)
Kasutaja avatar
priitv8
Huviline

Postitus Postitas priitv8 »

Ega Sa ometi kavatse mootori voolu sellest pisikesest lülitist läbi lasta?
Need annavad ainult keremoodulile massi õigete sisendite peale.
Võimsusahelad on keremooduli sees.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
bmw_msn_ee
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas bmw_msn_ee »

Kõige õigem on ikka, et kui ise asja ei jaga, siis pole mõtet torkida. Iga soss-sepp jäägu ikka omade liistude juurde.
Viimati muutis bmw_msn_ee, 12.05.2006 12:24 31, muudetud 1 kord kokku.
BMW E36 ja E39 kasutatud varuosad - Nimekiri ja pildid: http://bmw.planet.ee/lopp
Ceed
Huviline

Postitus Postitas Ceed »

mida sa ajad, panin need esmaspäeval cargosse, see on juba 4 päeva tagasi. Mine korja need bussikast ära ja ära aja siin mingit jama suust välja. 2-hes teemas oled juba seda jama ajanud.

Ja kui need on sinuarust töötavad lülitid siis mina olen küll vist idioot.
PILT

Vot sellist paska müüs mulle kasutaja bmw_msn_ee

Aga nüüd ma küsikski, kas keegi suudaks mulle joonistada skeemi koos igasugu vahekarpide ja releedega skeemi, kuidas asja tööle saaxin?
Vasta