kogemus- 325ix keskdiffer

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
patrik
Huviline
Kontakt:

kogemus- 325ix keskdiffer

Postitus Postitas patrik »

üks klient tuli minu juurde ja tundis huvi, kas saab 325ix keskdifri ( vahekasti) blokeeringuga midagi ette võtta, et läbi ei libiseks. sai siis eksperimendi korras asi ette võetud ja viskoosmuhv ümber ehitatud ketasblokeeringuks( blokeeringut võimalik sujuvalt muuta) olen vestelnud paari ix omanikuga ja need on väitnud, et on originaalis võimalik esimene kardaan eemaldada ja sõita nagu tagaveolisega :shock: seal sees ju tavaline difrisüsteem et jagab esi- ja tagasillale nagu tagadifris parema ja vasaku ratta vahel. seljuhul peaks viskoosmuhv ju päris kinni olema :?:
mõni on lausa olnud arusaamal, et taha jookseb 100% ja ette libiseb läbi :? sealt keskelt ei saa ju päris jäigaks keerata sest auto hakkab siis otse kurvis kiskuma :?: kas kellelgi on kogemusi neliveo vallas? ka muude autodega( tänava )
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Kasutaja avatar
Muhv
Klubiliige EKBK
Peamine sõiduk: i12, i01s, G05

Postitus Postitas Muhv »

Selle küsimusega soovitaksin pöörduda newsgrupp ee.auto.awd poole. Seal kodanikud erinevate neliveo süsteemide kohta ikka väga pikki lõimi kirjutanud. Samuti külastab vana iXi spets Kuno seda listi tunduvalt sagedamini kui siinset foorumit.
patrik
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas patrik »

ehk paned korraliku lingi üles? ei saa mitte aadressile pihta
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
jjanno
Huviline
Peamine sõiduk: VW

Postitus Postitas jjanno »

Tere
patrik kirjutas:ehk paned korraliku lingi üles? ei saa mitte aadressile pihta
Tegemist siis hoopis teise kanaliga, kui webi ning http maailm. Nimelt uudisgrupid. Õnneks on see grupp peegeldatud ka webi kasutajatele:
http://groups.google.com/groups?q=ee.auto.awd

jJanno
exTouring
Vasta