Klubisärgid vol 2.
ei lähe küll särgi teemasse, aga kas BMW klubil on saadud luba hoida enda kodulehel BMW ikooni (märki)? see on ju BMW AG õigus? kuidas slle logoga siis ikkagi on?
sry... ei taha teemat risustada, aga nende õigustega ei ole kursis.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Kordamine on tarkuse ema:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... highlight=
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... highlight=
E30 316i ´90, E34 518i ´95
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
United Motorsiga antud teemat käsitletud ja momendil jääb nii.Jaanus_P kirjutas:ei lähe küll särgi teemasse, aga kas BMW klubil on saadud luba hoida enda kodulehel BMW ikooni (märki)? see on ju BMW AG õigus? kuidas slle logoga siis ikkagi on?
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
kui bmw logo kasutada ei saa siis ehk midagi SELLIST
Iseenesest väga leidlik ja irooniline kuid paremini sobib see vist rubriiki Natuke huumorit vol2
Iseenesest väga leidlik ja irooniline kuid paremini sobib see vist rubriiki Natuke huumorit vol2
Soovitan sul tutvuda autori õigustega,randos kirjutas:kui bmw logo kasutada ei saa siis ehk midagi SELLIST
sellisel kujul BMW logo kasutamine ei saa kuidagi seaduslik olla.
- Ilmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318d E91
- Kontakt:
Kas sellest särgist midagi välja ka tuleb või mitte?!?!
Et pilt sai siin päris ILUS, et kahju kui see jääks tegemata. Et kui nüüd probleem klubi sümboolika kasutamisega siis äkki saab selle ilma nendetagi teha?!?!
Kahju, kui selline mõtte nüüd vaikselt ära vaibub ja unustuste hõlma jääb
Et pilt sai siin päris ILUS, et kahju kui see jääks tegemata. Et kui nüüd probleem klubi sümboolika kasutamisega siis äkki saab selle ilma nendetagi teha?!?!
Kahju, kui selline mõtte nüüd vaikselt ära vaibub ja unustuste hõlma jääb

E91 318d 105kw '09
Sama küsimus ka siinpool.
Ka mina ei mõista milles asi on. Rahvast ju oli/on kes tahavad seda särki, sealhulgas olin ka mina, kuid nüüd arvatavasti loobun särgist
Öeldakse, et "Kes kannatab see kaua elab"
eeh... nii kaua ma ei kavatsegi kannatada.
Äkki võtaks nüüd see inimene sõna, kes tegeleb (õigem oleks vist öelda TEGELES) särkidega.
camoon rahvas nõuab ju.
Damn, ma juba vähemalt viimased 27 minutit mõtlen ja kirjutan postitust
Ka mina ei mõista milles asi on. Rahvast ju oli/on kes tahavad seda särki, sealhulgas olin ka mina, kuid nüüd arvatavasti loobun särgist
Öeldakse, et "Kes kannatab see kaua elab"
eeh... nii kaua ma ei kavatsegi kannatada.
Äkki võtaks nüüd see inimene sõna, kes tegeleb (õigem oleks vist öelda TEGELES) särkidega.
camoon rahvas nõuab ju.
Damn, ma juba vähemalt viimased 27 minutit mõtlen ja kirjutan postitust
Minu meelest on see reklaam klubile kui ka lihtsalt huvilised kõnnivad nende särkidega ringi. Ise nimelt pole veel leidnud piisavat põhjust, et liikme staatusesse astuda ja raha välja käima hakata aga klubi on täiesti olemas ja mitmeid tutvusigi siit saanud. Kannan juba varem tehtud klubisärki hea meelega ja ostaks ka ühe selle plaanitud särgi.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Kui väga aus olla, siis sellist reklaami klubi küll ei soovi.draggo kirjutas:Minu meelest on see reklaam klubile kui ka lihtsalt huvilised kõnnivad nende särkidega ringi.
Minule näiteks see särk kohe üldse ei meeldi.
Kui nüüd hakkame rääkima irooniast, siis täpselt samamoodi võib keegi panna omale tagaklaasile Nike'i märgi ja öelda, et ma iroonitsen. Ma olen enam kui kindel, et 99% vaatajatest ei leia irooniat kusagilt.
Sellise särgi ettevalmistamine ja tootmine klubi sümboolikaga ei tule kõne alla. Samuti on teada, et sellisele särgile BMW logo trükkimine (ja kavandi järgi veel valede värvidega) ei saa heakskiitu Eesti BMW esindajalt.
Ega keegi ei keela teil särki teha, lihtsalt klubisümboolikat (nt. Eesti BMW Klubi, www.bmw-club.ee) ei tohi selle juures kasutada (kuna klubi sümboolikaga esemed on mõeldud ainult klubiliikimetele) - seda sai juba eelnevalt ka mainitud.
Kui soovite särki teha taolise pildiga ja inimestel huvi on, siis andke minna
Kui soovite särki teha taolise pildiga ja inimestel huvi on, siis andke minna

-
- Huviline
Klubiliikmed on ühiselt otsustanud selle juba niigi ära.kait kirjutas:mida teised klubiliikmed arvavad?
Toomas_K kirjutas:Kui soovite särki teha taolise pildiga ja inimestel huvi on, siis andke minna
Kui siiski BMW logo kasutatakse selle särgil, siis on see juriidiliselt kaubamärgi ja logo õiguste rikkumine.Hanno kirjutas:Samuti on teada, et sellisele särgile BMW logo trükkimine (ja kavandi järgi veel valede värvidega) ei saa heakskiitu Eesti BMW esindajalt.
Tere
jJanno
Selles teemas on juba selline postitus:Ceed kirjutas:pm klubiliikmed on teistele nähtamatus teemas asja juba läbi arutanud... ?
Nii et äkki jagate meile ka oma arvamust mis ära otsustasite ja millise ettepaneku teie teete. Või on see teie lõplik otsus et "astmega" Huvilised ei tohi teie särki kanda/osta/omada ?
Mina saan siit väga selgelt aru, et klubi sümboolikaga särgid on vaid klubiliikmete jaoks. Mitu korda Ta seda veel peab kirjutama?hanno kirjutas:PS! Klubi sümboolikaga särgid on mõeldud ainult klubiliikmetele.
Seega www.bmw-club.ee, mis on Eesti BMW Klubi ametlik kodulehelkülg, ei käiks antud juhul sinna särgi peale.
jJanno
-
- Huviline
Ma võin sulle saata pilte BMW enda toodangust - kvaliteetne ja soliidne.Ceed kirjutas:no sellepärast küsisingi kas Teie (klubiliikmed) olete mõne soliidse variandi välja mõelnud, mida võiksid kanda ka huvilised, mis oleks kooskõlas kõigi soovijatega...
Ja kui abi vaja, siis võin ka aidata sind sellise särgi tellimisel UM-st.