E34 scoop kapotile
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
E34 scoop kapotile
kuna pole tõsiset huvi hakata kapoti alust torusid täis vedama siis paneks intercooleri omal täpselt kapoti alla, aga nüüd kysimus,et milline scoop sobiks sinna ja millisest oleks ka mingit reaalset kasu,et saaks IC jahutatud.
Re: e34 scoop kapotile
esiteks pole seal jahutus nii efektiivne ja teiseks kui sa oma spoila ette aretad,siis jääb sinna taha niipalju ruumi,et pane või rekka coolertoivoku kirjutas:kuna pole tõsiset huvi hakata kapoti alust torusid täis vedama siis paneks intercooleri omal täpselt kapoti alla, aga nüüd kysimus,et milline scoop sobiks sinna ja millisest oleks ka mingit reaalset kasu,et saaks IC jahutatud.

Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
Re: e34 scoop kapotile
ma ei viitsi tõsiselt torudega jamada, et asi ilus jääks pean ma oma ajusid keppima,et yldse sinna stange taha normaalselt saada :Saivo28 kirjutas:esiteks pole seal jahutus nii efektiivne ja teiseks kui sa oma spoila ette aretad,siis jääb sinna taha niipalju ruumi,et pane või rekka coolertoivoku kirjutas:kuna pole tõsiset huvi hakata kapoti alust torusid täis vedama siis paneks intercooleri omal täpselt kapoti alla, aga nüüd kysimus,et milline scoop sobiks sinna ja millisest oleks ka mingit reaalset kasu,et saaks IC jahutatud.
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
seidli spoiler tuleb, aga ma tõsiselt ei viitsi oma ajusid keppima hakata kere lõhkumisega :Skait kirjutas:ma arvan ka et 34`jale lihtsalt ei sobi sellised vigurid külge..
oleneb muidugi mis spoila tuleb...kui maani siis on suht savi juba mis edasi saab...
kas peaks tegema nii nagu on tehtud greddy beemveedel?