E39 99a 530D probleem vedrustusega
E39 99a 530D probleem vedrustusega
probleem selline soitsin täna koju järsku tundsin, et parem tagumineots on alla vajund jätsin auto seisma ja kuulsin taga ratta juurest sisinat kuidas selfleveling suspension töötab kas ta toetab aint amordile või on seal ka ohk padi ning oleks tänulik monest hinnast Õhkpadi? amort?
Honda CBR1000RR 128kw
-
- Huviline
- Pritsa
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 420d Xdrive
ma millegi pärast arvan, et padi katki kuna läks tyhjaks jube kiirelt ja susin tuli taga ratta juurest nagu kumm joogseb tyhjaks
Usun ka et padi katki ! Võid ju loota et äkki mingi voolik/toru lendas lahti , kuid eks UM-is saad 100 % kindla vastuse.
Kui selgub et padja eluiga on läbi siis soovitan soojalt ka teise poole padja kohe ära vahetada ! Ise olin sama probleemiga silmitsi eelmine suvi, kuid kuna korraga mõlemit ära ei vahetanud ja ühel korral arvas UM, et piisab seal vaid mingi anduri vahetusest, siis kokkuvõttes sai 4 korda UM-is käidud ja olin väga

Padi maksab ise mingi 2500.- , tööraha hetkel ei mäleta !
-
- Huviline
-
- Huviline
Pritsa kirjutas:Ise uurisin ka enne patjade vahetust varinti, et äkki laseks mõnel "külamehaanikul" asjad ära vahetada, kuid anti mõista, et ära võivad nad need vahetada, kuid õieti tööle hakkamist nad ei luba . Tuleb hiljem ikkagi UM-is regullida (survestada) vms .
ta ju regullib ennast ise vastavalt massile mis sinna auto tagaotsale rakendatakse..või ei ole nii?