Käisin tol ajal neljandas või viiendas klassis ja kuna kooli oli suht pikk maa siis paps viskas mu tsikliga teinekord ära. Tsikliks siis vene M750 ja külgkorviga. Liiklusohutus oli juba tol ajal suht selge ja mina istun korvis peas "munakoor". Jõudsime kohale, ma ronin korvist välja, papsile pakaa ja kooli poole. Jõuan kooli garderoobi ja võtan jopet seljas, vahetan sussid ka ära ja hakkan juba minema, tunnen miskit valesti. "Munakoor" muidugi peas ja rihmadega ilusti kinni...

Hea, et teised lapsed ei näinud - selline asi oleks ikka jube mark olnud...
Teine lugu sellest ajast kui juba bemmiga ringi kärutasin.
Läksin koos naise ja vanematega Hiiumaale suvel. Masin praami peale ja ise tekile päikest ja tuult nautima. Mingi hetk turgatas pähe, et krt, kas kässar ikka sai peale. Midagi - lippasin autodekile ja vaatama, kus ma ta jätsin. Vaatan ringi - pole! Ah, mõtlesin, teisel pool siis. Ronisin teisele poole - olemas. Vaatan sisse - krt, kässar maha ununenud! Seda ei paanud ähmiga tähelegi, et käik oli sees. Võtan taskust puldi ja kukkusin nuppu pressima. Mul masinal Cobra signa peal ja suht lähedalt võtab. Litsun seda nuppu, nii et pöial sinine - ei midagi... Tõmbasin hinge, enne kui võtmega ukse kallale lähen, vaatan korraks ringi - teine samasugune masin kohe selle taga, mida ma üritan muukida... Vaatasin uuesti seda muugitavat - sisu kuidagi teistsugune... Loomulikult olin autod segamini ajanud.... Kässar oli õnneks ikka peal
Siin alguse poole keegi kirjutas, et oli kogemata püksid unustanud jalga panna kui ujulasse läks.
Eelmise reede hommikul nägin pea sama olukorda pealt Pärnus Paradiisi ujulas. Olin juba tükk aega seal solberdanud, kui basseini libises üks paarike. Tibi natuke üritas ujuda ka aga kutil sai suht kiirelt villand ja läks välja. Mõne aja pärast tagasi ja ülekere punane kui vähk (saunast vast)... ja püksata.

Teisest basseini otsast ei saanud hästi aru, kas see oli tal oli see sihilik või kogemata aga kadus suht nobedalt sealt...
Samal hommikul ujula dushiruumis.
Olin just lõpetanud väikse pesu ja võtsin ujukad kätte, et neid jalga tõmmata, kui keegi koputab basseini poolt dushiruumi uksele. Minuga koos veel mingi soome vana ennast pesi seal. Seisin seal ukse ees nagu soolasammas ja ei osanud A-d ega O-d kosta. "Sisse" oleks kuidagi tobe olnud. Ise mõtlen veel, et miks keegi üldse peaks sealt poolt sellele uksele koputama.. Enne kui liigutada jõudsin, läks uks lahti ja üks soome memm vaatab sisse, vaatab mulle otsa, lasi korraks pilgul langeda... Mina seisan ja hoian ujukaid kramplikult ees

Siis memme hüüab: "Pekka!". Vana kes seal pesi ennast, haaras shampoonipudeli ja kappas uksele kohe...
Parimat,
Neeme