Käsipiduritross jookseb läbi tagasilla eksole… Ühe poole sain kuidagi liikuma, aga no juhipoolne on täiesti kinni
 Hetkel olen erineva keemiaga uputanud ja kullinokkadega igatepidi venitanud. Ehk on kellelgi miskit head nippi või midagi
 Hetkel olen erineva keemiaga uputanud ja kullinokkadega igatepidi venitanud. Ehk on kellelgi miskit head nippi või midagi  
 Keerasin liivapaberist toru ja lihvisin veidi, sorkisin kruvikaga, lõpuks puurisin nii palju, kui sain. Tundub, et keeramiskoha peal jääb kinni. Julmalt närvi ajab ikka, kui asjad edasi ei liigu…
 Keerasin liivapaberist toru ja lihvisin veidi, sorkisin kruvikaga, lõpuks puurisin nii palju, kui sain. Tundub, et keeramiskoha peal jääb kinni. Julmalt närvi ajab ikka, kui asjad edasi ei liigu… Saab põranda puhtaks vähemalt
 Saab põranda puhtaks vähemalt

Seal peaks küll piisavalt liikumisruumi olema, kui just roostest midagi pungunud ei ole.Hans20 kirjutas: 07.11.2021 14:37 01 Kui keegi juhuslikult kursis pole siis hetkel räägime sellest ~5cm pikkusest kõrist.
 Sisuliselt hüppas kohe teiselt poolt välja.
 Sisuliselt hüppas kohe teiselt poolt välja. 

Mis tootja trossiga oli tegu?Hans20 kirjutas: 12.11.2021 23:22 47 Teisel trossil oli see plastikust junn kõvasti suurem ja kandilisem. Metallist osa lihvisin hiljem veel 2x kumeramaks.