Tervist!
Mure selline, et auto oli seisnud viis päeva, autot käivitades märkasin, et spidoblokis põleb aku tuli. Ei osanud midagi sellest esialgu arvata, aga olin sõitnud nii 30-40 min kui viskas järsku maki kinni ja siis juba tuled. Jäin tee äärde seisma, esimesed korrad ei tahtnud auto väga tööle minna, nagu aku oleks tühi, aga siis juba läks jälle ilusti tööle ja veitsa aja pärast jälle aku tuli. Sai siis päev hiljem uuele akule järgi mindud. Auto sain tööle ilusti, aga varsti jälle aku tuli ja makk ja tuled ja siis juba hakkas ka puterdama kohati nagu oleks auto välja surnud ja uuesti tööle läinud. Kuid sai vahetatud aku, mõõdetud geneka voolu, mis oli suurem kui akul, sai ka mootori massi juhe üle kontrollitud ja terasharjaga puhtaks enam-vähem nühitud. Siis nagu töötas kõik võrratult kuni mõned tunnid hiljem jälle aku tuli ja samad muud pullid. Korra ka auto täitsa puterdas, koha peal, nagu poleks õhku saanud vms, aga sai tööle lükatud hiljem kui enam üldse võtmest ei läinud ja kõik töötab ideaalselt.
Udutuled on ka veidral kombel pullima hakanud, kaitse sai vahetatud ja udutuled peale pannes lõi kohe kaitsme läbi. Äkki on need kuidagi seotud?
Pika jutu peale, et mis värk olla võib? Genekas? Mass? Lühis kuskil? Hoopis äkki immo?
Autoks E36 1995 kupee 320I
Suured tänud juba ette ära!
E36 pullitab
Re: E36 pullitab
Laadimine ilmselgelt puudulik ja aku tühjenedes kukuvad tarbijad järjest tagant ära.
56052094
Äkki oskate ka soovitada kedagi kes tegeleks auto elektritöödega?
Kedagi, keda saab usaldada.
Kedagi, keda saab usaldada.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Kas autokoolis jäi see osa vahele kus räägiti mida erinevad tingmärgid tähendavad? Kuulub vist sinna kategooriasse,et temp seier on punases ja siis küsitaks,et ma 5 kilti olen uhanud kaua veel mõistlik oleks.
Genekas maha remonti ja genekas tagasi peale ja valmis. Selle jaoks ei ole vaja elektrik olla.
Genekas maha remonti ja genekas tagasi peale ja valmis. Selle jaoks ei ole vaja elektrik olla.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541