Keegi on asunud seda asja lahendama.
http://www.ultimatecupholders.com/index.html

poole liitrine õlle pudel sinna küll ära ei mahu, eriti kui veel lahtine peaks olema, ja mu arust manuaal kastiga vist hakkaks isegi segama, kuigi kindel pole, suht vähesed pudelid mahuvad sinna ära mu arust.inxx kirjutas:Minu meelest on e34-al parim topsihoidja, mida ma näinud olen.
Keskkonsoolis on el. akende lüliti kõrval üks panipaik.
Siiamaani on sinna täpselt mahtunud ära kõik 0,5 liitrised plastikpudelid, kohvitopsid, kaassõitja õllepudel jne jne.
Võib isegi lahtise kohvitopsiga sõita.
Milleks kasutada sellist riistapuud, kui originaalis on lahendus olemas?
[/url]
'Def kirjutas:mul 750s ilusti kõik mahub inna, kuid 0,5L õlle pudeli pole seal proovinud, kuna roolis ei joo
Mina ka ei saa seda kohta topsihoidjana kasutada, sest mul on käetugi selle peal.inxx kirjutas:Minu meelest on e34-al parim topsihoidja, mida ma näinud olen.
Keskkonsoolis on el. akende lüliti kõrval üks panipaik.
Siiamaani on sinna täpselt mahtunud ära kõik 0,5 liitrised plastikpudelid, kohvitopsid, kaassõitja õllepudel jne jne.
Võib isegi lahtise kohvitopsiga sõita.
Milleks kasutada sellist riistapuud, kui originaalis on lahendus olemas?
[/url]
Lõika õlle-kast pooleks...kinnita kruvidega ukse polstri külge ja voilaaCeed kirjutas:Jalgratta joogipudeli hoidja kruvidega sinna kinni ja olemaspeakski poes uurimas käima värve ja välimust neil
Muide 0.5L mahub ilusti sinna keskele, aga mult valiselt rahakott või näts või müts vms on ees siis pole kuhugi panna :S
Samas võib ju öelda,et põrandal või istmel veerev pudel on samuti võõrkeha,mis interjöri ära rikubmarks kirjutas:Lõika õlle-kast pooleks...kinnita kruvidega ukse polstri külge ja voilaaCeed kirjutas:Jalgratta joogipudeli hoidja kruvidega sinna kinni ja olemaspeakski poes uurimas käima värve ja välimust neil
Muide 0.5L mahub ilusti sinna keskele, aga mult valiselt rahakott või näts või müts vms on ees siis pole kuhugi panna :S![]()
Maitse asi, aga isiklikult leian, et kõikvõimalikud võõrkehad rikuvad bmw maitsekat interjööri.
Tervitades marks.
Kustas kirjutas:Ja mulle isiklikut meeldib 0,5 L pudeleid panna kõrvalistme turvavöö kinnituse ja seljatoe vahele, see 0,5 L pudeli jaoks ideaalne koht![]()
´draggo kirjutas:Olen tihti vaevanud pead, et miks ei ole E34 kuhugie topsi või pudelit panna.
Keegi on asunud seda asja lahendama.
http://www.ultimatecupholders.com/index.html