Küsimus tulede lüliti (E30 1992) taustvalgustuse kohta, nimelt ei põle, samas pirn terve. Ja juhtmestik sinna on teistsugune, kui taustvalgustuse oma (üks ots mass, teine ?).
Kuna olen BMW asjades uus, siis kuidas see tuli originaalis põlema peab ja kuhu võiks tulelüliti taustvalgustuse juhe minna.
E30 tulede lüliti taustvalgustus
Re: E30 tulede lüliti taustvalgustus
Let me google that for you.aatomik kirjutas:Küsimus tulede lüliti (E30 1992) taustvalgustuse kohta, nimelt ei põle, samas pirn terve. Ja juhtmestik sinna on teistsugune, kui taustvalgustuse oma (üks ots mass, teine ?).
Kuna olen BMW asjades uus, siis kuidas see tuli originaalis põlema peab ja kuhu võiks tulelüliti taustvalgustuse juhe minna.
https://www.google.ee/search?q=e30+ligh ... igB#imgrc=_" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga üldiselt, eks ta selle sama pistikuga sinna sisse tuleb millega kõik muu elu seal käib.
Googlest olen otsinud, ka siit foorumist olen otsinud, kuid abi pole leidnud. Ka viidatud link ei aita kuhugi.
Ei taha päris seda juhtmestikku lahti arutada, et vaadata, kuhu juhe läheb.
Mul on 1992 a. E30 elektriskeem, kuid sealt ei suuda ka leida eraldi seda tulede lüliti taustvalgustust (taustvalgustus pole nupu sees, vaid täiesti eraldi juhtmega nuppude kohal).
Kuna tahan teha nii, nagu originaalis ta peaks töötama, siis palun, ehk keegi seletaks, mismoodi ta üldse töötama peab, e. miks ta on eraldi muust taustvalgustusest, see vast aitaks ka palju.
Lootsin vaikselt, et ta peaks ehk töötama koos elektriliste akende lülitite sise/taust valgustusega (ka see eraldi üldisest taustvalgustusest), aga ei (pole kokku ühendatud), juhtme värvid erinevad (akende lülitites GN/GY, aga tulede lüliti taustvalgustus GN/BU).
Ei taha päris seda juhtmestikku lahti arutada, et vaadata, kuhu juhe läheb.
Mul on 1992 a. E30 elektriskeem, kuid sealt ei suuda ka leida eraldi seda tulede lüliti taustvalgustust (taustvalgustus pole nupu sees, vaid täiesti eraldi juhtmega nuppude kohal).
Kuna tahan teha nii, nagu originaalis ta peaks töötama, siis palun, ehk keegi seletaks, mismoodi ta üldse töötama peab, e. miks ta on eraldi muust taustvalgustusest, see vast aitaks ka palju.
Lootsin vaikselt, et ta peaks ehk töötama koos elektriliste akende lülitite sise/taust valgustusega (ka see eraldi üldisest taustvalgustusest), aga ei (pole kokku ühendatud), juhtme värvid erinevad (akende lülitites GN/GY, aga tulede lüliti taustvalgustus GN/BU).
Aa nüüd sain aru mida sa taga ajad, nn alguse otsa ajad taga, alguses mõtlesin et lüliti poolel ajad taga..
Lihtsalt mõte aga kas ülejäänud armatuuria lähev valgus põlema ja kas teis lülitit ei ole huvi pärast proovinud? Vb see maagia seal samas lülitis sees?
Lihtsalt mõte aga kas ülejäänud armatuuria lähev valgus põlema ja kas teis lülitit ei ole huvi pärast proovinud? Vb see maagia seal samas lülitis sees?
Lõpuks sain asja tööle, nimelt sinna tuleb vool läbi tagaakna "fööni" (auto mul cabrio) toite 30A kaitsme, mis oli läbi põlenud. See pirn põleb kogu aeg nii kaua , kui süüde on sees.