E46 lapime ise mooduleid jms! (joodame)

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
tuletallaja
Huviline

E46 lapime ise mooduleid jms! (joodame)

Postitus Postitas tuletallaja »

Esiteks tervist kõigile. Siin teemas võiks olla kirjas siis erinevad põnevad vidinad ja saadavus ning nende paigalduse asukoht!

Kuna olen ka teema algataja siis suurest murest kerkinud ka küsimus kohe.
Nimelt 98a. E46 Kesklukk jamab juba pikemat aega, peale pisukest uurimist jõudsin ka veale jälile, tegemist siis kahe pisikese releekesega mis ei toimeta enam nii nagu peaks ja asuvad nad siis GM5 nimelises plokis.
Kuna sooviks asja ära parandada siis ega ei oska keegi tarkpea öelda kust saada siit Eestimaalt võimalikult kiirelt allnimetatuid releesid?
siemens v23084-c2001-a303
netist laenatud pilt siis et aimu saada mida silmas pean
Pilt
tuletallaja
Huviline

Re: E46 lapime ise mooduleid jms! (joodame)

Lisaks veel juurde et kogu selle koodijada järgmisel real on veel 9812 D, kas see viimase numbri erinevus on järelturu relee leidmisel oluline või võib ta teistsugune olla?
Kasutaja avatar
Tauri_J
Huviline

Postitus Postitas Tauri_J »

mina sain igatahes ebayst...kui sa siit ei leia
tuletallaja
Huviline

Tundub et pole Siit eestimaalt kusagilt antud jullasid saada, kusjuures kui aus olla siis praeguse seisuga on tellitud releed välisriigist ebay kaudu. Seega ei hakka veel keremoodulit ostma, muidugi tänan hea pakkumise eest, ilmselt kui asjad käes ja endiselt masinal lukke toimima ei saa siis tuleb sinuga kontakteeruda.
Teinekord releedel kahjuks pole ainult kontaktiviga, keegi tark on juba enne mind sellle kopsikud maha kookinud ja palju paha teinud. Ehk siis olen värske bemariomanik ja varem kunagi omanud seda marki ei ole :)
ttsys
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas ttsys »

Loen välja, et komponente testimata panid sisuliselt pimesi diagnoosi ja ravi loodad saada tellitud kahest releest. :shock:
tuletallaja
Huviline

loomulikult said komponendid testitud, nagu ma ka eelnevalt mainisin siis keegi ol juba enne mind nende releede kaabud maha kiskunud ja palju pahandust sisus teinud, kui algselt puldist ega võtmest uksed ei avanenud siis releesid inspekterides üks toimetas normaalselt j teine mitte. jootsin skeemilt lahti mõlemad releer ja vahetasin asukohad. praeguseks hetkeks avab uksi ilusasti aga lukustama peab nuppe alla vajutades. Vähemalt saab liigelda :) Seega ei pannud ilmselgelt diagnoosi puhtalt puusalt
Vasta