Külmalt ei käivitu
Külmalt ei käivitu
Tere kas keegi oskab aidata nimelt mul selline mure et 330cd külmalt ei lähe pump tööle.enne oli nii et keereasin võtmega süüdet mitu korda sisse välja siis oli kuulda et võttis pumba taha ja läks käima nagu peab aga nüüd päev Otsa ei midagi.ette tänades.
Re: Külmalt ei käivitu
Kas siis tõesti ei leidu ühtegi asija tunnsijad 

Pumpa kontolliti just oli korras!äkki mingi relee?olen ostinud aga ei leidnud nennde asukohta äkki keegi teab
filter?
MA täpselt ei Tea kuidas aga vist pandi vool siis oli kuulda et töötab. Filter ka vahetatud
Sel juhul kontrolliti, kas pump teeb häält. Keegi ei kontrollinud siiski pumba primaarset ülesannet.hiltunen kirjutas:vist pandi vool siis oli kuulda et töötab
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Vahe peal teeb siis läheb käima ka muidugi aga enam jaolt ei tee.mul veel selline küsimus kas see võib olla et eelaüte küünlad on läbi ja pump ei saa voolu?
pole mõtet nuputada pange juhe külge
E36320i sedan 94,E36 320i Coupe 94 ,E34 525i Touring 94,E36 320i coupe 93,E39 528i,e46 330d 03,E91 330xd 06, E91 330xdrive 09.
B=bayerns M=mächtigste W=waffe
B=bayerns M=mächtigste W=waffe
uhe sonaga sai see asi korda aetud viga oli selles et esimene ja kuues eelsuute kuunlad olid oma aja ära teeninud.vahetasin koik ära ja töötab nagu kell nii et kui eesuute kuunlad jamavad ei lähe pump ka tööle.tänud koigile abi eest
Ei nii need asjad ei ole, et kui küünlad jebivad siis pump järgi ei tule 

Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee