Tere!
Masinaks BMW e46 Touring 320d 110kw 2003a automaat.
Ennem kui ma oma auto UM-i viia saan, kuna seal on järts nagu igalpool, küsiks mida foorumi rahvas arvab. Äkki saan mingi heads upi mis mind ees ootab. Pidin carmastersisse ka minema aga kahjuks ei jõua sinna täna kuna vaja tegeleda teiste tähtsamate asjadega.Eks ma täna-homme otsustan kuhu ma ta remonti viin.
Keegi on ehk asjaga ennem kokku puutunud. Tegin siis väikse video ka sellest häälest, video on täpselt samast autost millest jutt käib. Täna on siis see päev kus see hääl mulle ennast ilmutada suutis ja kasutasin kohe võimalust ära.
Lisaks siis sellele testisin asja ilma konditsioneeri ja geneka rihmata ja kägises ikka sama moodi. Mulle tundub et see hääl tuleb mootori vasakult küljelt ja tagant poolt ehk siis rohkem käigukasti poolt. Kägin käib mootori pööretega kaasas ehk pöördeid lisades läheb selle jubeda hääle intervall kiiremaks aga samas ka vaiksemaks. Iga käivitusega selle hääle omanikuks ei saa kuid kui sõitma hakata ja pöörded tühikäigule lasta tekib ka see hääl mõnikord. Võibolla pöördklapid tekitavad toda häält kuna nende eemaldamisest mul info puudub(lihtsaim viis kontrollimiseks kas on eemaldatud?)
Kuna mu telefon ei ole mingi videokaamera siis see tegi selle hääle veel hullemaks aga alguses peale käivitamist on korraks ka õiget hääle tooni kuulda.
Link: " onclick="window.open(this.href);return false;
E46 320d 110kw kägisev hääl.
E46 320d 110kw kägisev hääl.
Surisev BMW 323i 1983.a
Re: E46 320d 110kw kägisev hääl.
Mingi suvaline rullik. Võta suvaline aurustuv sprei (brake cleaner vms) ja lase
ükshaaval rullide peale (eemalda eelnevalt tuulekoda).
Kui vait jääb, siis peaks olema selge, mis rullik, kui üldse.
Saaks ka teoreetiliselt olla mõni laager, näiteks genekal.
ükshaaval rullide peale (eemalda eelnevalt tuulekoda).
Kui vait jääb, siis peaks olema selge, mis rullik, kui üldse.
Saaks ka teoreetiliselt olla mõni laager, näiteks genekal.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
ütles et proovis ilma rihmadeta...siis ei saa rullikud ju olla
Vahepeal siis välistasin ka pöördklapid. Pean omal garaazi tühjaks tegema et kanali peale saaks sest põhja alt kuulates tundub hääl tugevam. Vb olla hooratas? Turbo oma geomeetria vms iganes asjadega äkki saab seda häält teha?
Surisev BMW 323i 1983.a
Ajah. Muideks see hooratta variant on ka variant.
Ja lisaks, kui auto pole peale kaitsetusi korda tehtud, siis ei ole tarvis
plastikuid tagasi paigaldada. Kui rihmaratta kumm on poolpidune, siis
võib teoreetiliselt hooratta serv kriuksutada vastu plokki.
Ja lisaks, kui auto pole peale kaitsetusi korda tehtud, siis ei ole tarvis
plastikuid tagasi paigaldada. Kui rihmaratta kumm on poolpidune, siis
võib teoreetiliselt hooratta serv kriuksutada vastu plokki.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Rihmaratta vaatasin ka üle ja hetkel ei tundunud sellel midagi häda olevat, see mingi aeg tagasi vahetatud ka juba korra. Ma nüüd lasengi ilma kateteta ringi aga noh siis kui kanal vaba ja saaks ilusti otsida seda linnu laulu, ei ole teda kuskilt kuulda.
Surisev BMW 323i 1983.a
nüüd siis olen üsna kindel et too hääl tuleb hoorattast või aut.kasti turbiinist. Kuigi ma ei kujuta ette mis sellel hoorattal seda häält teha saaks aga eks näeb täpsemalt kui remondis ära käin.
Surisev BMW 323i 1983.a