Help! Millise boosteri ma pean ostma? :/
Help! Millise boosteri ma pean ostma? :/
Mure selline- jõulud tulemas ja tahaks oma mehele kinkida boosteri, stardiabi. Meil on mingisugune pisike olemas ka, aga sellest ei ole eriti tolku olnud- vist jääb lahjaks. Härral on 7 seeria BMW, V12 mootoriga. Mitme liitrine- ta on öelnud küll, aga ei mäleta. Tüüpilise naisena tean autodest täpselt nii palju kui vaja ja nii vähe, kui võimalik. Hiljuti sai ostetud uus aku, kuna auto on suht kapriisne (ilmselt naissoost) ja kusagil oli juhtmetega mingi jama, mis aku tühjaks tõmbas koguaeg. Kahjuks ka peale olukorra likvideerimist ja uue aku soetamist tuleb ette, et auto ei lähe aegajalt käima. Ja teise autoga sama lugu. Seega- kuidas ma saan teada, kui võimas ja milline booster osta oleks vaja, ilma, et ma peaksin autosse ronima vaatama, millise akuga on tegu (ta hakkaks uurima, milleks vaja)? seal boosterite tootekirjeldustes on igasugu amprite piirangud ja muu keeruline...Kirjutasin ka boostereid müüva netipoe inimestele, aga nad ei ole viitsinud vastata
Äkki keegi oskab siit tarka nõu anda nende väheste andmete põhjal?

- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Re: Help! Millise boosteri ma pean ostma? :/
tegelt oleks mõistlik autod korda teha
samas vana 750 või siis juba uuem 760 võib olla suht kapriisne
. Aga booster on tore asi ja abiks alati, ise kasutan wyrthi toodet aga selle hind on arvatavasti natukene kallis lihtsalt jõulukingiks. Ma arvan,et alljärgnev peaks asja ajama kodukasutajal kenasti ära
http://www.ladu24.ee/et/tooriistad/7011 ... 0,1/457060" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ladu24.ee/et/tooriistad/7011 ... 0,1/457060" onclick="window.open(this.href);return false;
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Nojah, just nagu tegime enda meelest. Siis läks paar kuud ja selgus, et mingi 3000 eest peaks veel tegema. Autot müüa ei ole ka mõtet enam, selle eest midagi väga ei saa ja mees veidi kiindunud ka sellesse
Aitäh soovituse eest, see tundub asjalik. Aga kas on mõni soodsam alternatiiv ka reaalne?

- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Kindlasti on, see booster oli esimene mis ma leidsin lihtsalt. 3000 eurot mille peale? elektri tarbimise vea leidmisele? Mis ime elektriku juures te käiteBlondukas kirjutas:Nojah, just nagu tegime enda meelest. Siis läks paar kuud ja selgus, et mingi 3000 eest peaks veel tegema. Autot müüa ei ole ka mõtet enam, selle eest midagi väga ei saa ja mees veidi kiindunud ka sellesseAitäh soovituse eest, see tundub asjalik. Aga kas on mõni soodsam alternatiiv ka reaalne?

524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Eiei, see elektri viga sai korda. Miks ta nüüd vahel käima ei lähe- see on selgusetu hetkel veel. Aga praegu on piduritega midagi ja siis sumpsiga jnejne. Jupid on sellel autol haigelt kallid- peegel maksis soodukaga 800 euri ja mittesoodukaga (kindlustus valis selle firma, kuna see nende partner) 1800
niiet ma enam väga ei imesta.
Muidu on see inimene olnud igati tubli, kes autot parandab, usaldus on olemas ja ta pakub alati alternatiive.
Nagu aru saan, peaks meie booster olema 700/ 1700 A või sinnakanti?

Muidu on see inimene olnud igati tubli, kes autot parandab, usaldus on olemas ja ta pakub alati alternatiive.
Nagu aru saan, peaks meie booster olema 700/ 1700 A või sinnakanti?