320d 2000a puterdab
-
- Huviline
- Kontakt:
320d 2000a puterdab
Selline probleem siis, et 21.10 suri auto välja kui sõitsin lamavast politseinikust just üle ja ei läinud enam käima. Lükkasime käima ja suri jälle ära. Siis käiasin ikka korralikult 6-8 sekundit ja läks käima. Peale seda sõitsin koju ära ja hakkas hoo peal nii nimetatud puterdama/jõnksutama, et nagu ei saa diislit peale. Kuid sain ikkagi koju ära ja seda puterdamist oli ainult korraks. Järgmine hommik tööle minnes auto sain ilusti käima sain oma 5km sõita hakkas puterdama ja suri välja ning puterdamise ajal viskas suure valge pilve ka taha. Seisin siis oma 5 minutit ja käiasin starterit ka jälle mingi 6-8 sekundit ja sain jälle autole hääled sisse. Mure siis ongi nüüd selline, et puterdab ja viskab pildi tasku.Pöörded ka mõnikord kõiguvad 800-1000 vahe peal Olen vahetanud õli/õlifiltri/kütusefiltri/puhastanud küttepumba sõela. Diagnostikutel ka ajad pikalt kinni ning selleks pöördungi foorumi poole oma murega. On pakutud paljusid asju mis võib olla suvine kütus oli see algarvamus sai siis lisatud seda lisandit ja garaaži sooja ära. Järgmine päev üritasin siis sõita ei puterdanud nii palju kui varem kuid siiski puterdas aga välja ei surnud.
- arnis
- Huviline
- Peamine sõiduk: Polestar 2
- Kontakt:
Re: 320d 2000a puterdab
Õues on plusskraadid, suvine kütus peabki olema.
Paagis kütet üle 30L?
Kütusetorus õhumulle ei ole näha?
EGR klapp tee ajutiselt pimedaks, veendumaks, et see ei lollita.
Aga ikka jah, diagnostika ei teeks pahaks. Raudselt on midagigi kirjas.
Paagis kütet üle 30L?
Kütusetorus õhumulle ei ole näha?
EGR klapp tee ajutiselt pimedaks, veendumaks, et see ei lollita.
Aga ikka jah, diagnostika ei teeks pahaks. Raudselt on midagigi kirjas.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
-
- Huviline
- Kontakt:
Paak oli muidugi ääreni täis, eks ma vaatan siis seda EGR asja siis hiljem ja õhumulle. Aitäh soovituste eest.
- illukas316
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61 525xd
Kontrolli eriti üle kaks voolikut filtrikorpuse ja kõrgsurvepumba vahel. Samuti pihustite tagasivoolud.
Vaata üle ka kõik turbo õhuvoolikud, nii sisse kui välja suunas.
(Tundub loogiline, et lamava politseiniku mats rebis midagi lahti või puruks. 14a vanad kummivoolikud ei vajagi palju jõudu, et järgi anda.)
Vaata üle ka kõik turbo õhuvoolikud, nii sisse kui välja suunas.
(Tundub loogiline, et lamava politseiniku mats rebis midagi lahti või puruks. 14a vanad kummivoolikud ei vajagi palju jõudu, et järgi anda.)
- illukas316
- Huviline
Täiesti absoluutselt loogiline järeldus kütusevoolikute kohta, aga praktikas oli minu autol näiteks asi sedasi, et välja ei lekkinud mitte midagi, aga õhumullid tõmbas läbipaistvasse voolikusse sisse. Maha võttes selgus, et vooliku all oli 2cm pikkune pragu. Ma ei oska seletada, miks sealt välja midagi ei jooksnud, aga täpselt nii see oli.
Sellest ka minu soovitus voolikuid kontrollida.
Sellest ka minu soovitus voolikuid kontrollida.
- illukas316
- Huviline
Väga pika käiamise peale nõustus ainult käivituma, aga muidugi seisma ei jäänud kui juba käis.
-
- Huviline
- Kontakt:
Etteande pump oli siiski.