Led pirnid
Led pirnid
Tere mul siis selline mure soetasin endale ka led pirnid numbrituledesse ja parkidesse aga probleem selline et armaturis näitab et nad ei põle ja kui tuled lülitan välja siis pirnid jäävad hõõguma. Palun andke nõu mida teha
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Re: Led pirnid
Tulede moodulit vaja kodeerida. Või paned ledidele takistid. LCM ei näe led pirne, kuna neil on takistus erinev võrreldes tava pirniga.hiltunen kirjutas:Tere mul siis selline mure soetasin endale ka led pirnid numbrituledesse ja parkidesse aga probleem selline et armaturis näitab et nad ei põle ja kui tuled lülitan välja siis pirnid jäävad hõõguma. Palun andke nõu mida teha
Mis asi on takisti??kas mingi kaitsme taoline asi!ja kust seda saada
- arnis
- Huviline
- Peamine sõiduk: Polestar 2
- Kontakt:
Kodeeri ära, saad veateatest lahti. Olenevalt autost muidugi, vanematel seda teha ei saa.
Kui Keila pole kaugel siis olen abiks.
Kui Keila pole kaugel siis olen abiks.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Suur tänu abi eest!aga kahjuks elan rootsis ja auto on mul e46 330cd 2004 a.aga äkki saad täpsemalt seletada Kuidas asi käib vōib olla Saan ise hakkama
Sellge Saab tavalistega siis hakkama
aga aitäh abi eest