E61 automaatkäigukast - tagurdati otsa

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
LiiaannE
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 525i

E61 automaatkäigukast - tagurdati otsa

Postitus Postitas LiiaannE »

Tere!
Vabandan kohe ette ja taha, et olen naisterahvas, üsna värske autokasutaja ja väga palju sellest ei jaga (aga väga huvitab kogu see automajandus ja jälgin igapäevaselt siin erinevaid teemasid- see selleks!).
Mure selline, et minu pargitud autole tagurdati ette sisse. Auto oli parking asendis ning pärast "köksu" liikus auto pea 2 m tahapoole. Kui hullult võis see kahjustada käigukasti?
Ise töökotta sõites mingeid erinevusi sõidus ei täheldanud, mainisin töömeestele seda ja ka nemad ei täheldanud midagi imelikku käigukasti töös. Nagu mainisin siis eriti sellest asjast ei jaga aga tahaksin teada kas peaksin rahul olema nende ütlusega või nõudma neil seda kasti kuidagi põhjalikumalt uurida? Kardan just, et äkki tekkinud kahjustus lööb hiljem välja.
( Vahetusse läheb kapott, iluvöred, numbrimärk ja bmw märk, stange taastatakse kuna seal numbrimärgi taga 1 mölk ja otsa peal väike värvikahjustus)

Veelkord vabandan, kui kellelegi mu küsimus rumal tundub, andke naisterahvale andeks :oops: :D
Kasutaja avatar
arnis
Huviline
Peamine sõiduk: Polestar 2
Kontakt:

Re: E61 automaatkäigukast - tagurdati otsa

Postitus Postitas arnis »

Tere. Hirm omab isegi mingit loogikat. Kuid üsna kindlalt võib öelda, et kui
praegu pannes P sisse kaldteel auto püsib, on kõik korras.
P kujutab ennast umbes nagu "pulka kodarates" - läheb lukku ja midagi ei liigu.
See, et auto 2m tagasi liikus, see on küll üllatav. Kas rehvid siis ei lohisenudki?

Mina tunneksin rohkem muret igasuguste plastdetailidega, nagu põhjakaitsed, logarid,
tuled (praod), parkimisandurid (kui on), numbrimärk ise (kui pole ideaalselt sirge)
ja selle üle, et kui uus detail paigaldatakse, et see ei ole mingi odav b-varuosa.
Teen kodudes elektriasju korda. 48€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
LiiaannE
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 525i

Re: E61 automaatkäigukast - tagurdati otsa

Postitus Postitas LiiaannE »

Suured tänud vastuse eest!

Sain nüüd teada, et kapott on kahjuks jah b-varuosa aga kuna praegune alumiinium, siis uus ka alumiiniumist. Eks siis paistab kuidas see B varuosa peale jääb. Iseenesest töömees ütles, et ta on proovinud panna sellisele BMW-le stanget B-varuosa aga et see tõesti jääb kole aga kapott pidi jääma põhimõtteliselt sama mis ennem (loodame siis parimat!)
Kuna auto parandatakse samas kohas kuhu mul oli pandud ka mootoriõli vahetuseks aeg ja sel ajal kisti siis eest stange ära - nii stange kui kõik selle taga asuv krempel pole viga saanud. Parkimisandureid mul pole ja numbrimärk pidi ka ikka uus tulema ( sellel auk täitsa sees...). Tuledes pragusid pole ja pidid korras olema. Põhi löögi oligi saanud kärukonksuga numbrimärki aga teise auto stange muljus kapotile lihtsalt sellise mölgi mida väga korda teha ei anna.

Käigukastiga tundubki hetkel, et ei ole nagu midagi hullu. Vähemalt mina, võhik sellel alal, mingit erinevust sõidus ei tunne.

Aitäh aitäh :):):)
Vasta