E39 525d 120kw probleemid

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
kurjajuur
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 525d

E39 525d 120kw probleemid

Postitus Postitas kurjajuur »

Tervist. Vabandan uue postituse pärast , kuid telefoniga otsinguga ma vastet ei leidnud. Nimelt eile sõites oma 525d 120kw manuaal bmwga kadus ükshetk jõud ning viskas ette veateate miskise "einspritzanlage" vms ... Siis suretasin välja ja peale paari korda käivitamist enam seda teadet ei visanud ja liikus korrapäraselt...Vahepeal tuli uuesti ette ja sama lugu, jõud kadunud. Kütust oli paagis tol hetkel ca 10l ...Läksin siis tankima ja panin 50l diislit juurde ja pihustilisandit ka igaksjuhuks ja rohkem seda nalja mul enam auto teinud pole. Ja soojast peast käivitub veidike pikemalt kui külmalt...Oskab keegi anda aimu ? Ja teine probleem on heitgaasihaisuga... Nimelt kohapeal kui kliima töötab ja välisõhu peal on puhur siis tuleb salongi heitgaasi haisu...Sõidu pealt ei tule sisse...Vaatasin üle mootori alt ja pealt ja katete alt ja pealt ja mitte kusagil mitte ühtegi leket pole..Milles asi võib olla ? Mul pole diislitest endal eriti aimu...Kollektor tundus ka terve...Sukad terved...Kust veel võib immitseda ?
Kasutaja avatar
arnis
Huviline
Peamine sõiduk: Polestar 2
Kontakt:

Re: E39 525d 120kw probleemid

Postitus Postitas arnis »

Üllatusminestamine on kas surevad pihustid või surev põhjaalune pump (mitte see mis paagis).
Kui paagipump tuksis, siis tavaliselt 15 liitri kandis sureb välja ja ei lähe käima.

Hais salongis E39 puhul on tavaliselt summuti sukk, mis läheb puruks peale seda, kui summuti
igasugused puksid otsa saavad ja mootoripadjad otsa saavad, lõhub ära lihtsalt, suka.
Teen kodudes elektriasju korda. 48€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Vasta