Lappasin siin teemasid ja kõik kinnitas ketaste probleeme.
Egas midagi uued kettad ja klotsid ning vahetusse eile, test drive ja kõik korras
 , tegin ka maantee sõidu -
 , tegin ka maantee sõidu -  deem vibra teema jätkub. Äkki rehvide teema ütles sisemine hääl , egas midagi kummiposti ning esimeste rehvide-velgede kontroll ( balns jms ) , kõik korras, kuid mainiti et parempoolne esimene rehv tiba rohkem kulunud ja kuna oli samasugune kasutatud pakkumises läks rehv vahetusse. KUmmipostis lõi diletandil nagu ma olen (ic ici ic) lambike põlema, et lükkaks esimesed rehvid tagumistega ( samuti kontroll balnss jms kõik ok) vahetusse- mõeldud tehtud. Edasi väike test maanteel ja ei mingeid probleeme -vibra kadunud.
  deem vibra teema jätkub. Äkki rehvide teema ütles sisemine hääl , egas midagi kummiposti ning esimeste rehvide-velgede kontroll ( balns jms ) , kõik korras, kuid mainiti et parempoolne esimene rehv tiba rohkem kulunud ja kuna oli samasugune kasutatud pakkumises läks rehv vahetusse. KUmmipostis lõi diletandil nagu ma olen (ic ici ic) lambike põlema, et lükkaks esimesed rehvid tagumistega ( samuti kontroll balnss jms kõik ok) vahetusse- mõeldud tehtud. Edasi väike test maanteel ja ei mingeid probleeme -vibra kadunud. Ei oska nüüd kommenteerida kas viga oli kulunud rehvis või siis velgedes ( samas ei andnud see vahetus ka kuidagi keres tunda sõites) ,kuid mitte kindlasti kohe ketastes ja nüüd on mul pakkumises 2 aastat sõitnud 2 tk. esiketast ( e39 D 01 tor), kes tahab võib saada pildid ketastest ja teha pakkumise vedela märjukese näol

..kokkuvõte - viga võib ilmneda seal kus seda kõige vähem otsida oskad
 mnjah .... jääb vaid sõidurõõm..
  mnjah .... jääb vaid sõidurõõm..