Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Tere!
Küsimus siis selline et kui keeruline on 520i e34 kerele panna peale 2.5-ne vanatüübi mootor ehk siis m20b25. Kui asjalik ja kasulik selline vahetus oleks ja kui paljud osad ühtivad. Vahetuse ajendiks on m20b20 mootori kohati hättajättev uimasus. Mõtlesin et 2.5 on väheke järsema minekuga ja samas võtab tegelikult vähem bensu. Jagage oma arvamusi kui palju aitaks mind selline vahetus :)Või siis...minu teine varuvariant oleks see et teha oma praegune liikur täiesti korda, just mootroi ja veermiku poolest ja niiöelda taastada ja hida elus head vanatüübi m20b20 mootoriga viiest
Kuna need mõlemad on m20 siis pmst on 1:1
V.a juhtmestik.
Väga peadpööritavad erinevust sa ei saa sellest.
Kui soovid juba suuremat võimu, siis vii ennast kurssi strokeriga ja otsi endale b25'e plokk koos ülemise osaga, aga pane sisse b27e sisu ( kolvid,kepsud ja väntvõll ), siis on juba suurem jõud kui puhta 2.5'el.
Võimalus ka m50' peale istutada, sealt juba see 141kw annab ikka mõnuga tunda.
Praeguse seisuga pean ka kahjuks tõdema, et see m20b20 on tõsine vanaraud ja mõttetu, klassikaks on ta mootori puhul küll saanud, aga totaalselt jõuetu.
Nojah...õigus see on. Ma saan aru siis et erilist vahet m20b20 ja m20b25 mootril e34 kere liigutamisel ei ole. kui siis tasuks vahetus teha m50 mootori vastu. Sellisel juhul ma saan aru et erinevusi on juba märgatavalt rohkem...millega sellise vahetuse puhul arvestada tuleks? Samas ei tahaks nii suurt tööd ette võtta, ehk b25 oleks juba optimaalne, või ma eksin?