525tds- kütusefiltri pistik..
525tds- kütusefiltri pistik..
Küsimus suurele ringile. autoks siis e39 525tds 98 aasta, ja kütusefiltri peal asub must kobakas kus on siis kolmnurkne pistiku pesa . autol aga on lähedal vaba pistik nelinurkne , oskab keegi õelda milleks filtri peal se must elektonika ja pistik. ja kas on olemas siis sama plokk ka nelinurkse pistikuga pesaga.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525 TDS
Re: 525tds- kütusefiltri pistik..
http://www.bildelsbasen.se/?link=item&post_id=19110151
Kas see vidin? See on elektroonilise kütteelemendiga filtri kaan. Pildil paistab üldse ümmargune pistik. Oled sa kindel et see pistik on filtri kaane küljes? Seal on muid pistikuid ka ligidal
Kas see vidin? See on elektroonilise kütteelemendiga filtri kaan. Pildil paistab üldse ümmargune pistik. Oled sa kindel et see pistik on filtri kaane küljes? Seal on muid pistikuid ka ligidal

Küttefiltri soojendus. Vajab kolme juhet töötamiseks.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Sokrates kirjutas:http://www.bildelsbasen.se/?link=item&post_id=19110151
jah ma olen kindel et se pistiku pesa asub filtri kaane kyljes ja on kolmnurkne, kolme klemmiga.
lisan siis ka mõned pildid....

Mul ei tule praegu muud pähe kui see, et üks on E39 ja teine on E34.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee