xDrive vahekast.
xDrive vahekast.
Mure järgmine.
Nimelt e46 330xd vahekastis lõtk üles ja alla. Ilmselt laagrid sees õhtal. Ringi keerates kahin sees ja 80 pealt õrnalt undab. Õrn vibra kh.
Kas keegi tegeleb nende taastamisega või oskab nende laagrite mõõtudega aidata? Saaks skfist laagrid tellida ja ära vahetada.
Või kellelgi tervet kasti pakkuda?
Parimat!
Nimelt e46 330xd vahekastis lõtk üles ja alla. Ilmselt laagrid sees õhtal. Ringi keerates kahin sees ja 80 pealt õrnalt undab. Õrn vibra kh.
Kas keegi tegeleb nende taastamisega või oskab nende laagrite mõõtudega aidata? Saaks skfist laagrid tellida ja ära vahetada.
Või kellelgi tervet kasti pakkuda?
Parimat!
Nuta ja kalla, naera ja talla.
Re: xDrive vahekast.
Kuidas saaksin siis lahenduse oma probleemile? Millel seal lõtk ja millest undab?
Lõtkust tahaks kindlasti lahti saada.
Gaasi lahti lastes kaob undamine ära. 80 juures on kõige rohkem kuulda. 90ga sõites väga õrnalt kuid on olemas.
Gaasi lahti lastes kaob undamine ära. 80 juures on kõige rohkem kuulda. 90ga sõites väga õrnalt kuid on olemas.
Kuidas siis seda vibrat vähendada? Samas nende nn``tolmukattega teedele`` seda vibrat tunda ei ole, ainult siledal teel.
Rooli keerates undamine ei muutu. Undamine tuleb kõrvalistuja jalge poole. Kas neil ees poolteljel vahepukki pole nagu wolkaritel? äkki hakkab see pinge all undama?
Parima!
Rooli keerates undamine ei muutu. Undamine tuleb kõrvalistuja jalge poole. Kas neil ees poolteljel vahepukki pole nagu wolkaritel? äkki hakkab see pinge all undama?
Parima!
Pooltelje ots ei või undamist tekitada? kumm on peal vaakumisse tõmband, ilmselt määrde sees ära põletand.
Auto minu käes nata üle nädala olnud. Alguses ostes ei teind häält. Alla vaadates mõlemad esimesed välimised pooltelje otste kummid lössis. Võtan kummid maha ja löön määret täis. Vaatab mis saab.
Gaasi lahti lastes peaks undamine alles jääma ju kui rehvidest oleks.
Kõigutades ka hääl ei muutu.
Uued klambrid tooma ja kummi pealt ära võtma, vaatama mis mukil kõhus on
Aga kuidas sellest vibrast lahti saada, või nh leevendada?
Kõigutades ka hääl ei muutu.
Uued klambrid tooma ja kummi pealt ära võtma, vaatama mis mukil kõhus on

Aga kuidas sellest vibrast lahti saada, või nh leevendada?
Siuke küsimus, et kui esisilda mineav kardaan ära võtta näiteks suveks siis kas see vahekasti ei hakka lõhkuma? nagu ma e46 AWD kastist olen aru saanud siis veab alati üks esimene ja üks tagumine, kui enamus jõudlust on suunatud taha läbi planetaardifri.
Kui ABS-i kaitsme välja võtad, saad PEAAEGU tagaveolise auto. Ilma ABS'i, DSC ja püsikata, seevastu tulukesi täis armatuuriga.Gibbon kirjutas:Siuke küsimus, et kui esisilda mineav kardaan ära võtta näiteks suveks siis kas see vahekasti ei hakka lõhkuma? nagu ma e46 AWD kastist olen aru saanud siis veab alati üks esimene ja üks tagumine, kui enamus jõudlust on suunatud taha läbi planetaardifri.
Teemaalgataja tahab äkki suvel rehve põletada, aga talvel neliveoga möllata.
Ma proovisin eelmine talv mõned korrad seda kaitsme trikki, kuna automaatkasti, suure kaalu ja neliveoga oli see 135kw suhteliselt igav külavahe teedel, jõudu lihtsalt ei jätkunud suurematel kiirustel. Rehvid olid ka muidugi väga head.
Ma proovisin eelmine talv mõned korrad seda kaitsme trikki, kuna automaatkasti, suure kaalu ja neliveoga oli see 135kw suhteliselt igav külavahe teedel, jõudu lihtsalt ei jätkunud suurematel kiirustel. Rehvid olid ka muidugi väga head.