e28 k-jetronic klapp ei avane

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
E30
Huviline
Peamine sõiduk: Audi A6 Quattro

e28 k-jetronic klapp ei avane

Postitus Postitas E30 »

Pilt
Tegu siis selle MAIN LEVERIGA, kuidas ma ta avanema saaks? Ehk on keegi targem kui mina siit, enda arust testinud juba peaaegu kõike.
Mootor m20b20 92kw k-jetronic.
E30
Huviline

Re: e28 k-jetronic klapp ei avane

Postitus Postitas E30 »

See google pilt on muidugi mersu oma.
Minu küsimus on piisavalt selge, kellel varem on k-jetronic olemas olnud. Ühest otsast peaks õhk sisse tulema pmst ja selle klapi vist ülesse tõstma [see minu arvates peaks nii toimima, aga äkki ma eksin?] ? Kui see klapp ei avane, siis ei saa ka pritsungipead kütet peale!

Uus pilt, kuna google oma ei ole täpne!
Pilt
Pilt
E30
Huviline

Postitus Postitas E30 »

Pildid samast autost jah, aga asi on selles, et vaakum ei taha seda klappi käivitades lahti imeda!
E30
Huviline

Postitus Postitas E30 »

Jep olen täitsa kursis sellega, korraks annab mootorile hääle sisse, aga siis kooleb ära. Ma ise arvan, et mul kuskil vaakumi leke vms, aga ei ole selle k-jetronicuga kunagi varem kokku puutunud ja ei oska midagi spetsiifilist otsida.
E30
Huviline

Postitus Postitas E30 »

Kuno_T kirjutas:Eks uuri sisselaske pool üle. Variant on see, et sul on "idle mixture adjustmet screw" valesti seatud. Sinna saad läheneda 5-se või 4-se kuuskantvardaga.
Täna proovisin, niiet kõik on kinni. Võtsin õhufiltri alt ära, aga imelikult surub klappi alla. On mingeid nõuanded äkki, miks ta nii teeb ja kuidas sellest lahti saada ?
E30
Huviline

Postitus Postitas E30 »

Kuno_T kirjutas:Kütuserõhk äkki ülemäärane ehk kütuserõhu regulaatoriga midagi valesti?
Äkki saad mulle realoem-st mingi abivahendi anda selleks vaataks üle vms?
E30
Huviline

Postitus Postitas E30 »

Kuno_T kirjutas:Kütuse rõhuregulaatrór asub sama kütusedosaatori sees, anna mull kataloogi viide, siis võin üritada vaadata, kas see on eraldi juppidena välja toodud, kuid kahtlen.
Ma juba leidsin selle. http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=13&fg=10" onclick="window.open(this.href);return false;

Avastasin, et mul 2 voolikut valesti, aga küsimus nüüd selline. Kas see kütuseregulaator toimib ainult vaakumi pealt või talle vaja ka õhku?
E30
Huviline

Postitus Postitas E30 »

Kuno_T kirjutas:Kui mõtled eraldiasuvat kobakat, mis käib mootori ploki külge, siis see on täiendav segu koostise rikastaja külma mootori tarbeks ja pole otseselt rõhuregulaator, kuigi ta mõjutab kütuserõhku küll. Internetist leitud skeemil on ju rõhuregulaatori kohal kirjas: Primary pressure regulator, õpi mõttega lugema.

Vaakum võib ka olla kuskile ühendatud, sest kütuserõhku tuleb ka vaakumiga moduleerida. Täpselt enam ei mäleta, paane torud õigesti ja küll ta toimib, kui kulibinid pole asja lootusetult vussi keeranud.
Selge, eksma üritan kuna see ikkagi mu esimene sellise mootoriga bmw siis ei oska kohe midagi ise täpselt kuskilt otsida. Oled suureks abiks olnud, loodan et saan nüüd asja toimima, aga jah Suured tänud!
Vasta