e39 salongi valgustid
-
- Huviline
e39 salongi valgustid
plaan vahetada kõik lae valgustid led pirnide vastu. oskab keegi öelda millised pirnid sinna täpselt lähevad? neid pakutakse igas erinevas mõõdus..paari mm vahedega.hetkel ei ole ka kahjuks endal võimalik vanasi pirne mõõta
-
- Huviline
Re: e39 salongi valgustid
ja kes endal juba vahetanud on siis milliseid soovitate?
Ma ka peast ei mäleta enam ja auto on maal. Aga Oomipoes peaks olema neid müügil, olid vist 6 lediga lamp. Väiksem 4 led-ga peaks minema näiteks numbrituledesse. Suurem sobibki salongi. Hind jääb mingi 6-10 euri vahele. Samas kui googlit kasutada, siis saab neid netist ka tellida. Endal vahetasin vaid tagaistme omad välja, ees on tavalised hõõgniidiga. Kuna endale tundub, et led valgusest jääb ees vajaka. Taga on mõnus mahe valgus 

On võimalik panna zajepiss võimsus LED-paneel, mitte 6 või 8 või 9 pirnikest, vaid 48 või 64. Heledust võib olla 3-5 korda rohkem kui hõõglambil. Aga normaalseid asju Eesti lettidelt ei leia. Tuleb korralikult vaeva näha
Mulle isiklikult on isegi liiga palju seda heledust, aga teistele meeldib, seega jääb sisse

Mulle isiklikult on isegi liiga palju seda heledust, aga teistele meeldib, seega jääb sisse

Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance
Need paneelid ju siiski on eraldi seisvad elemendid mis on kuidagi aretatud vahele? Originaalsesse E39 salongi valgustisse (mitte lombi omad) sobib plugandplay kõige paremini 42mm pirn, Hiinast tellida 16 elemendiga selline 1 EUR ringis 

Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55