BMW E34 autotelefon !!!

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
crazygamer
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 730i

BMW E34 autotelefon !!!

Postitus Postitas crazygamer »

Tervist,

kust saaks BMW E34le autotelefoni ? Kas BMW E38 autotelefon sobib ka E34 telefoniks ? Mul on olemas BMW E34 telefoni alus,aga kas E38 toru,juhtmestik ja telefoniboks sobivad E34 sisse ?

Kui mitte,siis kellel teist on üle autotelefoni,mis sobiks BMW E34le ? Võib olla BMW originaal,võib olla ka muu autotelefon,mis istuks ka BMW E34.

Tänan juba ette !

cg
56393697
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E34 520i

Re: BMW E34 autotelefon !!!

Postitus Postitas 56393697 »

minu teada seaduse järgi ei tohi sellega rääkida ikka autos :D
kui väga soov on, siis sobib igasugune autotelefon, vaja moodulplokk võtta ja uurida, et kinnitus sobiks lihtsalt. toide peale ja korras, sest ega see telefon ju ei suhtle auto ajuga ega muude süsteemidega.

ise ostsin alles kasutatud bluetooth maki ja mobiil ka bluetoothiga.. kui kõne peale tuleb siis lihtsalt räägid niisama ja pole viga
crazygamer
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 730i

Postitus Postitas crazygamer »

56393697 kirjutas:minu teada seaduse järgi ei tohi sellega rääkida ikka autos :D
kui väga soov on, siis sobib igasugune autotelefon, vaja moodulplokk võtta ja uurida, et kinnitus sobiks lihtsalt. toide peale ja korras, sest ega see telefon ju ei suhtle auto ajuga ega muude süsteemidega.

ise ostsin alles kasutatud bluetooth maki ja mobiil ka bluetoothiga.. kui kõne peale tuleb siis lihtsalt räägid niisama ja pole viga
No roolis ei tohi jah,aga kui ma olen kaasreisija rollis siis ma võin küll rääkida. Lihtsalt E34 keskkonsoolis 2 istme vahel on väike avaus,kuhu sobiks suurepäraselt sisse E38 autotelefon.Lihtsalt E38 autotelefon tuleks sealt nahktugede seest välja kakkuda. Kui ma toetun oma netist saadud teadmistega,siis peaks E38 telefon sobima sinna.Minu teada mõnedele E34 pakiti tehases sellised telefonid sisse,eriti E34 Touringutele. Võisin ka eksida.

Kas kellelgi on üldse kogemusi BMW autotelefonidega ? Kellel see masinas on ja kes selle maha kakkunud ?

Ootan vastusi !

cg
joffe
Huviline
Peamine sõiduk: E61-2007-525D
Telefon: 56623817

Postitus Postitas joffe »

Mina ei mäleta, et ma oleks pidanud autotelefoniga rääkides toru näppima! Telefon läheb ise mingi arvu kutsungite(seaded) peale händsfree peale ja kõne võetakse vastu.
Vasta