K: E34 manuaal

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
drey
Huviline

K: E34 manuaal

Postitus Postitas drey »

Mul manuaal saksakeeles, kas oleks võimalik saada eesti/inglisekeelset internetist ?
Kuna mai saa aru mis märk või tuli tähendab käsipiduri tulest vasakulpool :shock:
Bmw 520 90a oma.
jjanno
Huviline
Peamine sõiduk: VW

Re: K: E34 manuaal

Postitus Postitas jjanno »

Tere
drey kirjutas:Mul manuaal saksakeeles, kas oleks võimalik saada eesti/inglisekeelset internetist ?
Kuna mai saa aru mis märk või tuli tähendab käsipiduri tulest vasakulpool :shock:
Bmw 520 90a oma.
Tore, et leidsid tee siia foorumisse. Omaltpoolt juhataks Sind ka selle foorumi ühe huvitava tööriista juurde. Nimelt otsing. Otsingu abil on võimalik kerge vaevaga leida üles varasemaid teemasid, kus on käsitletud Sind huvitavat. Otsinguga on võimalik jõuda näiteks selle teemani:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=5448

Jõudu, jaksu ja kena lumist talve.

jJanno
Kasutaja avatar
petzz
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas petzz »

jjanno kirjutas:Tere
drey kirjutas:Mul manuaal saksakeeles, kas oleks võimalik saada eesti/inglisekeelset internetist ?
Bmw 520 90a oma.
Tore, et leidsid tee siia foorumisse. Omaltpoolt juhataks Sind ka selle foorumi ühe huvitava tööriista juurde. Nimelt otsing. Otsingu abil on võimalik kerge vaevaga leida üles varasemaid teemasid, kus on käsitletud Sind huvitavat. Otsinguga on võimalik jõuda näiteks selle teemani:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=5448

Jõudu, jaksu ja kena lumist talve.

jJanno
see on väga hea, et sa selle lingi siia panid :D
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
jjanno
Huviline
Peamine sõiduk: VW

Postitus Postitas jjanno »

Tere
petzz kirjutas:see on väga hea, et sa selle lingi siia panid :D
Eks ma üritan.
jJanno
Vasta