E39 püsikiirushoidja ei toimi
E39 püsikiirushoidja ei toimi
mul on 525tds 99a.ja ei saa püsikiiruse hoidjat tööle.roolipeal ei tööta nupp kust saab sisse lülitada,seda.ülejäänud nupud töötavad,ja diagnost näitab,et kõik on ok.Kas on keegi tartust kellel on 3 kodaraga rool ja paremal püsikas ja vasakul maki nupud,et saaks äkki korra proovida enda auto külge tervet seda moodulit,siis oleks selge kas on seal skeemis mingi jama.
Re: Abi vaja????
Kas püsikas on tehasest või ise peale pandud? Milline on auto väljalaskekuu?
ma arvan ikka et tehase oma.98a.07kuu.panin rooli pildi ka.peaks olema m-i rool
Viga võib olla katkises roolilindis. Ega ABS'i tuli ei põle?
http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Stee ... eel-15.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
pilt siis roolist.
ei lint on terve.ma kahtlustan,et tal see skeem puru,kus need nupud on
pilt siis roolist.
ei lint on terve.ma kahtlustan,et tal see skeem puru,kus need nupud on
kõik muu toimib ja maki nupud ka toimivad.ainult see üks nupp ei tööta.sai diagnostikas vaadatud ja teised nupud toimetasid kõik.
Diagnostika test näitas, et aktiveerimisnupp ei tööta?
seal sai datana vaadata,ja kui vajutasin nuppu,siis kohe kirjutas,et operated.
Nuppe saab testida ka tavalise 4 kodaraga rooli nuppudega. Korra pistik külge torgata ja peab töötama, kui viga on nuppude elektroonikas.
ei usu et pistikud samad on
Kuna roolilint on sama, on ka pistikud samad 
sa mõtled koos roolilindiga vahetada??
mul on praegu airbag maas ja siis tuleb see moodul ära rooli küljest.ja seal all 2 pistikut.ja sinna samma moodulise jooxevad ka maki juhtmed
See pistik mis tuleb roolilindist ja läheb nuppude külge, tuleb ühendada teise komplektse MF airbagi külge. Et vältida airbagi tule põlema hakkamist, tuleb ühendada ka airbagi pistik.