Ja veel tagumised peatoed teevad ka süüte sisselülitades üles-alla liigutuse miskipärast?
Oli minugi e60 comfort sisuga ja äraütlemata mugav asi tõesti - peatoe lisapadjakesed liigutatakse tõesti, viiesel vähemalt, käsitsi.Rain530 kirjutas:Ma ei tea kuidas seitsmekal on, aga E60/E61-l saab neid peatoe külgtugesid comfort istmetel ainult käsitsi liigutada. Üles-alla liiguvad aga tõesti nupust.
Siin ka mingi youtube video, kust on näha kuidas neid liigutatakse. Loodetavasti sain õieti aru, mida sa mõtled.
Mul ka tagumised liiguvad kui süüte paned, arvatavasti kontroll mingi..juku740 kirjutas:Kas oled vea leidnud miks tagumised lambist käivad.mul sama jama et tagumised liikusid nii nagu ise tahtsid.nüüd ei toimi enam nupust ja ei sõida nii sama ka.
mul oli nii, et parem tagumine oli mehaaniliselt kinni jäänud... sain liikuma kui nuppu vajutasin edasi tagasi ja siis nati käega aitasin seda peatuge... näed ju ära ku lülitit vajutad kad mingi plõksu või midagi teeb kui kätt vastas hoiad.juku740 kirjutas:Mul ei liigu enam üldse tagumised.ei tea mis juhtus.üks on all ja teine üleval.kas keegi teab kust viga otsida.ette tänades.