Plokikaane tihendi vahetuseks kulub 2 päeva teenenduses?
Plokikaane tihendi vahetuseks kulub 2 päeva teenenduses?
Tere, autol on plokikaane tihend läbi 523i e39 97a. Lasin hinnapakkumise teha Siller autos. Töö oleks kindlasti korralik ja kvaliteetne. Tööraha pluss tihendid ja lihvimine löheks kokku 15 protsendise allahindlusega peaaegu 600 eurot.(hinna sisse ei kuulu klapisääre tihendite vahetus ega kolvirõngad) Aega pidi selle meeletu töö teostamiseks kuluma 1,5 - 2 päeva 30EUR /h. Ma pole ise küll eriline remondimees aga arvan et ma suudaksin selle sama töö ka päevaga ära teha. Olen enne vahetanud küll mootorit ja sidurit paar korda.. aga ei pea ennast selle töö jaoks pädevakls ja pealegi pole mul ühtegi võtit, nii et ise ma seda vahetama ei hakka. Aga sinna viia tundub ka kuidagi kirves.. eriti kui rah anapib. Kuidas mujal hinnad on.. kas keegi oleks nõus tegema viljandis mõistliku hinna eest.???? 56744951
Re: Plokikaane tihendi vahetuseks kulub 2 päeva teenenduses?
osta 30 eurine võtmekopl., kaan maha ,lase lihvida ja uuesti kaan peale
Ilmselt pole seal kandis väga palju firmasid kes lihvivad plokikaasi ja ka Silber auto ostab sisse teenuse sellest ka ajakulu ,ja teenindustes niikuinii standard aeg mingiteks töödeks et siis vali kas teed ise v lased teha

Ilmselt pole seal kandis väga palju firmasid kes lihvivad plokikaasi ja ka Silber auto ostab sisse teenuse sellest ka ajakulu ,ja teenindustes niikuinii standard aeg mingiteks töödeks et siis vali kas teed ise v lased teha

TEL 53700591
Sa said isegi mõistliku pakkumise Silberist , ma küsisin hinnapakkumist ja sain ligikaudu 720eurise pakkumise 
Mul oleks vaja sama töö teostada , tihend vahetada , lihvida ja kokku tagasi , vb on keegi foorumist huvitatud minu ja Viljo autot remontima?

Mul oleks vaja sama töö teostada , tihend vahetada , lihvida ja kokku tagasi , vb on keegi foorumist huvitatud minu ja Viljo autot remontima?
Ärge ajage segamini. Silber Auto ja Siller auto on 2 täiesti erinevat ja omavahel mitteseotud ettevõtet.
Lisaks veel, et Siller Autol on Viljandis kõikvõimalikud pingid ja seadmed olemas seega neil pole vajadust ühtegi metallitööteenust sisse osta.
Lisaks veel, et Siller Autol on Viljandis kõikvõimalikud pingid ja seadmed olemas seega neil pole vajadust ühtegi metallitööteenust sisse osta.
Mürka kirjutas:Ärge ajage segamini. Silber Auto ja Siller auto on 2 täiesti erinevat ja omavahel mitteseotud ettevõtet.
my bad

TEL 53700591